Медия без
политическа реклама

Четирима болни свидетели отложиха делото срещу прокурорския син

Съдът отказа да пусне от ареста Васил Михайлов

09 Май 2023
Васил Михайлов
БГНЕС
Васил Михайлов

Четирима болни свидетели отложиха разпитите по делото срещу прокурорския син от Перник Васил Михайлов, предаде БТА. По време на съдебното заседание защита на Михайлов поиска част от свидетелите да отпаднат. Районният съд в София реши това да се случи с няколко от тях, както и с две вещи лица.

Само трима от пострадалите имат претенции към Васил Михайлов, който е в ареста вече няколко месеца. Срещу него има още две дела, отново за хулигански прояви. Съдът отказа да измени мярката за неотклонение на Михайлов от задържане под стража в домашен арест. Следващото заседание по делото ще бъде на 13 юни.

"Сега" припомня, че преди месец прокурорският син Михайлов е осъден на пробация за срок от 1 г. и 6 м. и 100 часа безвъзмезден труд. Съдът в Бургас постанови присъдата след споразумение между прокуратурата и защитата.

Михайлов е подсъдим за извършването на 8 престъпления – за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на други двама, за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и за закана с убийство. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата