facebook
twitter

Горещи новини

Сидеров обвини ВМРО и НФСБ в кражба на избиратели

Според лидера на "Атака Цветан Цветанов подпомагал "игрите" на двете партии
1351
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Волен Сидеров подозира Каракачанов и Симеонов в задкулисни договорки с Цветан Цветанов.

 

"НФСБ и ВМРО се опитват да откраднат електората на АТАКА. Това го казах във връзка с изявлението на Искрен Веселинов, че ВМРО нямат нищо против сътрудничество с АТАКА по места. Казал съм на нашите активисти да не търсят сътрудничество с тези две партии. Аз не поощрявам сътрудничество с ВМРО и НФСБ на тези местни избори." Това коментира по Нова тв председателят на АТАКА Волен Сидеров. 

Той прогнозира игра от страна на двете партии с асистенцията на бившия втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов. Имам данни за места в страната, където НФСБ и ВМРО  ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов, поясни Сидеров, според когото отстраненият от всички партийни постове в ГЕРБ ще търси реванш.

Валери Симеонов отдавна твърдеше, че да, коалиция в ГЕРБ, но Борисов да не е премиер. Важно е, че Каракачанов си мълчи, тоест не се разграничава от Симеонов, посочи Сидеров.

 

19

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Парламентът одобри доброволната военна служба до 6 месеца

24.09.2020

796 7
ГЕРБ се отказа от идеята да се гласува два дни заради COVID-19

11.09.2020

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

909 5
След призив за протест държавата атакува "Хиполенд"

05.09.2020

Обновена

30033 213

Коментари

HerrSpeck

 А корабче плува ли?

Сгугню
снимка на Сгугню

Абе какво стана с другите петима депутати от Атака, извън отстранените Волен и оня там, как му беше името?

Комай не подкрепиха лидера си и не се самоотстраниха и те.

 

Джиджи

Тоя пак почнА да се излага! ???

маркос

 

 

 

 

                          Сидеров седейки на три стола загуби избирателите си сам . И с пиянските си изцепки .

Miranda
снимка на Miranda

Сега Алена по Нова направи анализ на бъдещия политически сезон. Изненадата няма да дойде от София, а от други градове. Партията на Слави с фалстарт - създадена последните часове на ретроградния Меркурий. Корнелия Нинова е в година - ново начало, предполагам това означава успех на местните избори. Не каза годината на ББ, но тя е 4 , което е най-тежкото число на трудности и изпитания. И накрая каза, че годината тройка, в която всички сме в момента, подвластна на Юпитер, означава да внимаваме за всяка казана дума, че бързо може да пламнат войни, т.е. дори да изречем тежка дума, след това да кажем думичката "извинявай". Това не знам в какъв аспект го каза. Може би отношенията ББ-ЦЦ, Волен-Валери. И още нещо - коалицията "Обединени патриоти" е създадена в ден, в който няма нито една ретроградна планета, те са били обречени на успех, а сега... Може и за тях да е думичката "извинявай"...

Знам, че никой не вярва 100 % на такива прогнози, но те понякога звучат много по-убедително от прогнозите на разни политолози, социолози, анализатори...

Така, че прочетете го с усмивка ?

Кара Колю

Нищо ново... Ще крадат я... пиндосите как крадат от електората на тов. Захарова?

П.П. Който може - краде. Който - не - пасе ?

труфалдин

Конформизмът не е познат на Сидеров, но в името на създалата се патриотична коалиция, стана част от управлението. А това е голяма ГРЕШКА. Другите веднага се приспособиха към властта и капитализираха облагите. Сидеров не можа да намери баланса - дълг към коалицията и възможни компромиси, допусна дори съжителство с Цв. 

Голяма грешка, когато си баща, трудно е да си свободен.

vvatkov

   Първо - кражба на избиратели, после кражба от избиратели, Веднъж като тръгне...

nottheone

закъсня яко. каракачанчето му води поне с две обиколки.

HerrSpeck

 За изборите пак ще се съешат

Кире

За тия - никога. Дори Копейкин е по-симпатичен, нищо че е свързан със сектанти. 

С.Славов

опитват да откраднат електората на АТАКА

 

           

.........Двама са малко ,

в екипа са трима.

Ти падна -жалко ,

размаза си грима........

            

 

Ace_

Абе - как се краде избирател?

 

Не за ВМРО - май за Корни гласуват атакистите....Правоверен атакист ще гласува ли за купуващият Фалкони Каракачанов?

сталкер пустиняк

Като гледам колко гласуват за този непрокопсаник, сал един Параграф остана като електорат, ама него никой не мож го открадна от Атака!

JollyRoger's

Дай си ми куклите (кокалите), на си ти парцалките (политдекларациите)... Фарс насред разпадналата се кочина. Време е за изриване на гюбрето,  че станахме за смях и на децата!

TheExperience

ДПС помогна за скарването на патеричарските патриотари.

paragraph39

/:/Волен Сидеров: НФСБ и ВМРО се опитват да откраднат електората на АТАКА. Това го казах във връзка с изявлението на Искрен Веселинов, че ВМРО нямат нищо против сътрудничество с АТАКА по места. Казал съм на нашите активисти да не търсят сътрудничество с тези две партии. Аз не поощрявам сътрудничество с ВМРО и НФСБ на тези местни избори."

........................................................................................................................

Местната власт е нещо различно от централната власт! Местната власт НЕ прави общодържавна политика, НЕ залага и налага

общодържавни перспективи и НЕ решава проблеми на всички български Граждани, а само на местното население!

Винаги съм твърдял, че на местно ниво, щом ще е/трябва да е!/ в интерес на местното население и за решаване на конкретни местни проблеми, дори и "коалиция с дявола" е допустима и необходима! Особено, пък, що се отнася до избор на кмет- той трябва да има изпълнителски, а НЕ политически, лични качества! И ако ги има, няма причини да няма Коалиция между местни партии за избирането му?! ТЧК

Важното е какво местните партии предлагат- и ако предлаганото ще е добро за местното население и може да се постигне чрез Коалиция, трябва да има такава Коалиция, без значение между кои партии тя е! 

Ерго, твърдо НЕ съм съгласен с изразената от Сидеров позиция /за местните изборни коалиции/! КАЗАХ!

 

виждащ

Бедничкият.След поста и електората му откраднаха.

Сега са наред - спестяванията.Само Волен младши ще му остане накрая, че за Деница сигурност-нема.

Тата-ра

Волен изобщо не трябваше да се коалира с тези елементарни фашистчета Той им подаде ръка и ги вкара в нар събрание а те му отхапаха ръката . Без него щяха да видят парламент на кукуво лято . Тъпото е , че мнозинството хора са тъпаци и се ловят на лъжливи приказки и маймуна да им показваш всеки ден и маймуната ще има рейтинга на каракачанката олигофрения 

Влез или се регистрирай за да коментираш