facebook
twitter

Горещи новини

Марешки: Ще се кандидатирам за кмет на София. Ще бъде шоу

На евроизборите не успяхме да купим достатъчно цигански гласове. Сега съм се записал на курс по тази тема, а преподавател ми е Красимир Каракачанов, каза още лидерът на "Воля"
1009
Илияна Кирилова

"Мисля лично да се кандидатирам за кмет на София. В последните години живея повече в София, отколкото във Варна. Ще бъде шоу. Чувам, че Мая Манолова, Слави Трифонов ще участват. Ще направя една добра кампания. Хората в "Люлин" ме разпознават много добре покрай бензиностанцииите", заяви пред bTV лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки.

Той коментира и други теми. Като тази с оставката на доскорошния втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов и заяви: "Цветан Цветанов е прав да чувства една несправедливост. Това рязко разграничаване от него е несправедливо. Г-н Цветанов се е доказал като много добър организатор. Чувал съм се с него, но нямам спомен да сме говорили по темата той да се присъедини към "Воля".

Що се отнася до изборите за европейски парламент миналия месец, Марешки каза:

"Направихме анализ на евроизборите. Хората не излязоха да гласуват заради отвращението от политическата система и неразбирането на евроизборите. На нас не ни достигнаха 30 000 гласа. Нашият анализ показа, че хората не искаха да ме изпратят в Брюксел и искаха да остана тук в България. За това не гласуваха за нас. Другото е, че не успяхме да купим достатъчно цигански гласове и да спечелим циганската любов. Сега съм се записал на курс по тази тема. Преподавател ми е Красимир Каракачанов".

Марешки взе отношение и по темата за предстоящото закупуване на американски изтребители F-16.

"Не може да се харчат тези безобразни суми за изтребители, когато хората едва свързват двата края, липсват лекарства, не могат да си платят сметките. Партийните субсидии няма как да повлияят на живота на българите. Тук говорим за няколко милиона, а при изтребителите говорим за милиарди - каза той. - Не знам колко надвзети субсидии трябва да върнем, ние не чакаме на тази субсидия. Нашите дарения за болници и възрастни хора са по 300 000 лева на месец. Няма как да чакам на тази субсидия. За мен, за да функционира нормално една партия субсидията трябва да е минимум 300 000 лева на месец, а таванът трябва да е 500 000 лева".

7

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"Отровното трио" покани синдикатите за протеста в сряда

26.07.2020

9003 132
ГЕРБ: Лидерите на гражданските протести са тинята на обществото

15.07.2020

Обновена

19660 88
ГЕРБ затвърди създаването на паралелната НСО

01.07.2020

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

748 4

Коментари

Интервал

Тцъ. Ще бъде цирк. Цирк е и в момента.

"Сон Шон Жмо".
 

Сгугню
снимка на Сгугню

Верно ще е шоу. Лошо нема.

Марешки неистово драпа да се докопа до позиция с реален властови ресурс, като последното за България означава с възможност за лапачка.

 

А това 

 

Не може да се харчат тези безобразни суми за изтребители, когато хората едва свързват двата края, липсват лекарства, не могат да си платят сметките. 

си е христоматиен пример за празнословен популизъм.

Ivan Vassilev

Колкото и неприятен като излъчване да е Марешки, колкото и"популистично" да звучи, по отношение на грешните пари, похарчени за изтребители е напълно прав, единствен политик, който се осмелява да каже, че Царят е гол

Sapienti_sat

Що не се кандидатира за кмет на "Люлин"? А иначе, човекът си е ако не шоу, то голям та-ак! ?

Evasion

 

Нашият анализ показа, че хората не искаха да ме изпратят в Брюксел и искаха да остана тук в България. За това не гласуваха за нас.

 

Яко??

 

Другото е, че не успяхме да купим достатъчно цигански гласове и да спечелим циганската любов

Начи разчитаме на циганите, а? 

Стоф

Магаре е подходящ преход от фандък. 

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

Добре де, кой нормален човек би гласувал за този или за Станислав Трифонов за кмет? Нормални хора ли изпратиха на миналите избори Бареков в Европарламента - те такива мисли ме обземат при подобни "новини".

Влез или се регистрирай за да коментираш