Quantcast

Медия без
политическа реклама

Джамбазки не е ходил в казарма, но тя била полезна за младите

Евродепутатът от ВМРО учил 10 години право и давал бележки, че е студент, за да не ходи войник

17 Авг. 2020
Редник Джамбазки

Здрасти, бе Геле! Сипи тука по едно за службата!

Posted by Ранобудните пияндета on Sunday, August 16, 2020

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки защити по странен начин идеята на председателя на партията, вицепремиер и военен министър Красимир Каракачанов като се правят промени в Конституцията, да се добави и задължителна наборна военна служба.

"Важно е да има наборна военна служба. На първо място - по геополитически причини, на второ място - малко и ли много, през наборната военна служба младите мъже и жени, които са отслужили, придобиват навици, които са полезни в обществото и за тях самите и изграждат ценности", впусна се в обяснения пред bTV Джамбазки.

А на въпрос самият той къде е служил войник отговори: "Аз не съм служил". Той се оправда с това, че е учил за висше юридическо образование "почти 10 години".

Не бил прекъснал следването, за да отиде войник, "защото право трудно се завършва, ако си го прекъснал веднъж".

За да не ходи в казармата Джамбазки представял служебни бележки, че е студент, но няма спомен колко пъти е правил това. Носил бележки колкото пъти се налагало.

Партиецйт от ВМРО не вижда какво толкова интересно има в товаь, че не е ходил войник, пък толкова упорито настоява да се въведе наборна военна служба.

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?