Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Радостин В. победил Бойко на телефонна любов

Сред неволните му завоевания са Опра Уинфри и Алина Кабаева

Facebook профил на Радостин Василев
Нищо не съм направил, те просто падат като кегли!

ЗАЙКА МОЯ! 
Отцепникът от ИТН Радостин Василев побъркал със сексапил и текстинг десетки влиятелни жени по целия свят и околните села. 
Василев не правел нищо специално, за да печели вниманието на дамите, даже се държал хладно, ала това само разпалвало иначе сдържаните жени. 
Плочките на корема му, гелът на гарвановите коси, небрежната му елегантност и излъчването на лошо момче - всичко това карало жените да обезумеят. 
Алина Кабаева например много се увлякла, макар че Радостин изобщо не ѝ дал повод да си мисли, че е специална за него. 
Близката до Путин бивша гимнастичка и шефка от пропагандата искала да направи жест на Радостин и помолила Путин да му пусне евтин газ или да нападне България, за да може да изнасили Радостин като военна плячка. 
"Володя, прати там някой да преговаря, не знам кой точно!" - помолила се Кабаева, уж от чувства към България и българските гимнастички.
Тя естествено не казала на Путин за половите си намерения, но той се досетил и пламнал от ревност като непродаден газ. Преровил ѝ телефона с китайски спайуер и разбрал, че Кабаева е отнесла плувката, въпреки че Радостин дори не бил мятал въдицата!
"Голяма работа, че съм ѝ пратил две емотиконки зайчета по Телеграм, тя пък какво си е въобразила!" - тюхкал се Радостин, на когото изобщо не му било до Кабаева, просто харесал две нейни снимки и нито е русофил, нито иска да се бърка в работите на Путин. 

Зайка моя (1998)Зайка моя я твой зайчикРучка моя я твой пальчикРыбка моя я твой глазикБанька моя я твой тазикСолнце мое я твой лучикДверца моя я твой ключик...


Путин се ядосал много, зарязал войната в Украйна и мислел само за съперника си, който дори не му е съперник. Даже дал заповед да му го донесат в куфар като този, в който руският президент снася отработена храна, но се разколебал и отменил заповедта. 
"То момчето не е виновно, че го харесват, само ще спра временно Телеграма на Алина" - решил Путин и закрил случая. 
А Кабаева само въздишала и гледала плочките на Радостин: "Ах какой фаянс!" 
***
ДЕТРОНИРАНИЯТ БАСТУНБАШИ
Бойко Борисов също се признал за победен от Радостин Василев. 
Борисов също бил много ревнив и преровил телефона на Радостин, защото всички мисирки и шпионки вече налитали на Радостин, а не на него. Всички искали телефонна любов и текстинг с Василев, а той от своя страна само небрежно ги рутел като кегли. 
Ето какво ни изповяда Борисов:
"Аз съм легенда, ама Радостин е актуална пушка. Болно ми е да го призная, но моето време мина. Мисирки, премиерки, психоложки... Всички са полудели по Радостин. Оня ден идва при мене Мата Хари и вика: Бойко, дай ми 5000 еврака, искам да си поръчам Радостин. Аз ѝ викам: много си загубена, това да не ти е Гешев или някой интелектуалец, дето като види 5000, очите му стават на калорифери. Не ми искай пари за такива работи, че най-накрая ще ида и дето никой не ме пита, сам ще си кажа на Прокуратурата коя е Мата Хари и какво е търсела в чекмеджето ми! Не ми свиди, не те спирам от ревност, просто знам, че няма да ти обърне внимание и не е това начинът!" 

Музика Тончо РусевТекст Ваньо Вълчев

***
ДА ПОЯЗДИМ В ТРЪС
Новата британска премиерка Лиз Тръс също била очарована от Радостин и признава, че той я вдъхновил да отвее Борис Джонсън и другите конкуренти. 
"И аз мисля да отцепя някаква люспа от торите, може пък тогава да ме забележи" - усмихвала се тихо, по английски новата повелителка на "Даунинг Стрикйт" 10. 
***
ОПА, ОПРА, ТПРРР!
Телевизионната законодателка Опра Уинфри се скарала със Серина Уилямс за Радостин. Малко останало да се стигне до взаимни бекхенди (цигански шамари). Но Радостин им казал, че ги уважава и двете - и нищо повече! Те се прегърнали и заплакали, общият мъчителен копнеж по недостижимото ги сдобрил.


 

 

Ключови думи:

Радостин Василев

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?