Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Радев праща военна помощ - зелени чорапи на Зеленски

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ЗЕЛЕНА СДЕЛКА

Президентът на Република България, натовски генерал и геополитически кореноплод Румен Радев реши да позиционира по-ясно страната ни на световната политическа карта. Той изпрати на колегата си Володимир Зеленски чифт зелени чорапи, които да му държат топло и да са в унисон с фамилията му. 

Това за пред Русия е хуманитарна помощ, но за пред Украйна зелените чорапи са военна помощ, за която не искаме специална благодарност, но и не искаме да се забравя, че сме помогнали в труден час. 

Всъщност чорапите даже не са напълно зелени, за да не наливаме масло в огъня с още и още оръжие в братската война, в която единият брат нахлува в къщата на едноутробника си, изнасилва жена му, взема децата, убива старците и отмъква тоалетната чиния. 


Ето това е военно-хуманитарната помощ, с която показваме солидарност, но и стремеж към мир, защото чисто зелените чорапи са военен атрибут и пращането им би било акт на агресивен милитаризъм.  

***

"Не можем вечно да се снишаваме! - заяви Радев в обръщение към нацията. - България е член на НАТО, но не забравя и Варшавския договор. С Украйна и Русия сме бивши партньори от Варшавския договор, трябва да намерим по пътя на диалога формулата на мира. Трябва да сме много внимателни и строго да осъдим тютюнопушенето, дискриминацията срещу кърменето в мола и разделението в обществото по въпроса за цвета на русалките. Черните русалки имат значение, но и белите русалки имат значение, трябва да се научим да дебатираме спокойно по тези въпроси. А по въпросите за мира и войната трябва да сме още по-внимателни. Аз например малко прибързано обявих февруари месец военната победа на Русия, след което си взех бележка и вече не реагирам прибързано на световните събития, за да не сбъркам с прогнозата и посоката на вятъра. 

Сега повече от всичко ни трябва обединение, скъпи сънародници, герберони, копейки и носители на промяната. 

Хайде да живеем дружно и да посрещнем предизвикателствата с хляб и сол, откъдето и да ни дойдат" - зове Обединителят.

Ребята, давайте жить дружно

"Обстановката е динамична - продължи обръщението си Радев. - В края на краищата ние и с Ердоган сме съюзници в НАТО. Утре той може да влезе в Кърджали, за да ни пази от руската агресия, пък Путин да влезе да ни освободи от Ердоган... Междувременно може да ни спрат газа, бензина и ядреното гориво, за сметка на което да ни пуснат мигранти. Всичко е възможно, ние трябва да посрещнем спокойно и мъдро всяка евентуалност и да не се поддаваме на внушения. Драги сънародници, дръжте се, слагайте зелето, затваряйте туршиите, месете питки, бъркайте шарена сол. Заедно можем да се поклоним на всички и да оцелеем през вековете! Четете "Винету" и "Стопанката на Господ", правете си изводи, обединявайте се, влезте в Зоната на комфорта, после излезте и се огледайте. Самоутвърждавайте се, същевременно преглътнете егото си като бастун. Отстоявайте се и приемайте философски предизвикателствата. В края на краищата огромната Индия също е била колония на велика държава" - завърши на позитивна нота Радев и мобилизира нацията за 700-годишно владичество от който дойде. 

Provided to YouTube by Believe SASПо широкому вопросов кругу · Вася Обломов · Вася Обломов · В. ОбломовДолгая и несчастливая жизнь℗ Вася ОбломовReleased on: ...

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?