facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Иван Гешев се самозаплаши

Предстояла му блестяща политическа кариера
6701
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Главният прокурор Иван Гешев отправи заплахи към своята личност, заговаряйки в трето лице за себе си. 

"На Иван Гешев му предстои блестяща политическа кариера, от него ще стане прекрасен силов министър, а защо не и министър-председател", заяви Гешев пред ято стъписани репортерки. 

"Иван Гешев има харизма на спасител. Иван Гешев милва сюрмаси. Иван Гешев е на всяко зрелищно местопрестъпление, той е там и показва, че има държава. Той е там, за да покаже кой е държавата! Това поведение на какво ви прилича?"

Репортерките се спогледаха една-друга и се съгласиха, че и този богатир е по своему чаровен, пък и все още сравнително млад, не е на 60 години. 

"Обърнете внимание какъв език използва Иван Гешев", продължи да се оглежда отстрани Гешев. "Забележете какви изрази и какво народно чувство струи от него, забележете как постоянно държи носа си в положение, изразяващо лека погнуса от лошотията и несгодите, които се струпват върху народа. Забележете как съчувства на народа и как се сеща за бебетата в Перник, които няма с какво да ги изкъпят; как говори за Майка България, как всяко изречение, изтекло от златните му уста, вече е готово за заглавие. Ето например, не ви ли става неизразимо хубаво, когато чуете фразата: Българските граждани и България не заслужават да бъдат превърнати в кофа за боклук или тоалетна чиния. Или например как цитира баба си, това не е ли ужасно народомилно? Това си е мое мнение, не го натрапвам никому, но според мен пред г-н Гешев като бяла покривка се разстила дълъг и славен път в политиката!", увлече се г-н Гешев в импресията си.

"Вие сте млади момичета и не помните" - изчетка репортерките Гешев, между които не всички са чак толкова млади, но наистина не помнят. Паметта в наши дни е Враг номер едно на журналиста. 

"Млади сте и не помните кой говореше по тоя начин и неуморно хвърчеше по местопрестъпленията, и показваше точно като мен сега, че държава има и държавата - това сме ние". 

Някои репортерки все пак си спомниха за кои славни времена говори г-н Гешев и взеха да се питат една друга дали вече е време да попипат мускула на г-н Гешев, или е още рано. 

"Както искате, така го разбирайте, аз не се меся в работата на никого. Медиите са си медии, прокурорите са си прокурори, прокурорските медии са си прокурорски медии, а олигархичните медии обслужват своите собственици и провалени политици. Така че аз в момента не мисля за политика, защото постът, който заемам, не позволява такива мисли. Но все пак на г-н Гешев му предстои блестяща политическа кариера, аз това не го приемам за заплаха и не мисля, че г-н Гешев се е почувствал заплашен. Това, ако щете, може да се приеме и като чувство за хумор".

Репортерките се сетиха да се засмеят, половината се наредиха на опашка да му пипат мусула и да му галят кубето, другата половина отидоха да си купуват свещичките на Гуинет Полтроу.

2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Вятърът на промяната - вихрушка с устни
Прокуратурата пусна СРС-та срещу президента Румен Радев (аудио)

28.01.2020

Обновена

МАРТИН ГЕОРГИЕВ, ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

33914 316
Гешев: Да се бият полицаи се е превърнало в национален спорт

28.01.2020

1672 17

Коментари

Диагностик

Виц. Вижте автора.

Billy-Joe Winchester

Озаптете го момчето, да не си посегне!

Влез или се регистрирай за да коментираш