Quantcast
Васил Божков ще прави "Българско Лято" | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Васил Божков ще прави "Българско Лято"

4 918

"Българско Лято" е името на проекта, с който Васил Божков смята да участва в политическия живот в страната. Божков обяви това от Дубай, като добави и резултатите от онлайн анкетата, която пусна преди дни - 64 процента подкрепят идеята му да прави партия, 36% са против.

"Благодаря ви за гласуването. Резултатите от него показват необходимостта хунтата да бъде спряна и да бъде потърсена отговорност за действията и бездействията ѝ. Проект „Българско Лято“ започва от утре", написа подсъдимият бизнесмен.

"Знам, че очаквате още доказателства. Целта ми не е да създавам зрелища, а отговорните да получат заслуженото си. За това ще предоставя доказателствата там, където няма да бъдат пренебрегнати, унищожени и потулени", добави в послепис Божков.

 

"Планирам да вляза в политиката. Необходим ни е нов политически проект. Властта трябва да бъде отнета от Борисов". Това заявява Васил Божков в интервю за "Блумбърг", дадено по телефона от Дубай. Пред агенцията бизнесменът заявява, че се страхува, че ще бъде задържан, ако опита да се върне в България

 

Още

4 млн. лева е струвало на МВР да пази картините на Васил Божков

25.01.2023

3638
Сираков: Съдиите свирят в полза на "Лудогорец"

09.11.2022

Обновена

1752
Съдът отмени акт срещу Еврофутбол на Васил Божков за 329 млн. лв.

08.11.2022

4897