facebook
twitter

България

Пиарът на Борисов заплаши с разкрития, ако не спрат атаките

Севделина Арнаудова обясни срещите си с Божков с приказка за Шехерезада
Обновена
53 869
 Васи Божков Фейсбук

Пиарът на премиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова заплаши, че и тя има какво да разкаже, ако атаките срещу нея продължат. По-рано днес обвиняемият бизнесмен Васил Божков написа в нов пост във Фейбсук, че Арнаудова е посещавала офиса му на ул.“Московска“ 43 всеки месец и призова премиера да каже защо. 

"Тя идваше и със свитата си - приятели, съпруг, семейство. Вие започнахте да й предлагате всичко. Шехерезада така и не Ви пожела! Тогава Вие, Али Баба, много се ядосахте... Шехерезада Ви каза - "не смей" и аз умея да разказвам. Не смейте да ме пипате! Вие се изплашихте, Али Баба", отговаря от своя страна Арнаудова с история, в която тя е Шехерезада, а Божков - Али Баба.

В поста си във Фейсбук тя обяснява, че нейният баща е работил за хазартния бизнесмен още от 1998 г. "Спомнихте си за него, когато един ден давахте от натрупаното в пещерата. Осъзнахте, че той е Арнаудов, точно като Шехерезада Арнаудова, която тогава не познавахте и не работеше за правителството. И започнахте да я търсите. Имахте тактика! Предложихте на служителя си и официален договор, каляска и бонус - на стойността на една Ваша пура, пак тайно. Всичко това, за да стигнете Шехерезада, тя Ви трябваше... Намерихте я през робите си", пише Арнаудова. 

Въпреки тази тактика на Божков обаче тя внимавала. "Вие сте страхлив човек, скочихте на дървото и се скрихте. Така, както и сега се криете. Не смейте да ме плашите, не я е страх Шехерезада! Тя не е разбойник. Семейството ми и приятелите ми - също! Спомнете си приказките и не ги разказвайте избирателно", предупреждава пиарката и съветва Божков: "Оправете си сметките с хазната, ако искате да не останете в историята като разбойник! Или стойте на дървото, докато можете...Големите мъже не ги е страх от големи мъже, Али Баба. И не нападат жени. Явно нито сте голям, нито сте мъж."

"Опитвате се през мен да атакувате друг. Лошо, Али Баба! Аз чували с милиони не съм пренасяла и не съм взимала нито за себе си, нито за друг! Не сте давал за никой. И нито ме е страх от лъжите Ви, нито от заплахите! Аз не съм Вашата цел, Али Баба! Целите се в друг през мен и бъркате, защото не казвате истината! Но да сложим начало на приказката, а ще дойде време да й сложим и дебела червена точка, Али Баба... (това го помните, нали, Али Баба?)", пише също Севделина Арнаудова.

От години Арнаудова е сред най-близките му хора и винаги е с него при обиколките му с джипа, като снима и предава директно неговите изяви. Това й спечели прозвището "Севделина ТВ".

По-рано днес тя даде и друго обяснение за твърденията на Васил Божков, че е посещавала офиса му ежемесечно:

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните  ми задължения и заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии. 

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината.  Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!

И Вие #БъдетеЗдрав"

 

 

От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на...

Posted by Sevdelina Arnaudova on Saturday, June 6, 2020

Би Ти Ви обясни кога е била срещата между Борисов, Божков, Флориан Скала и Севделина Арнаудова. През 2017 г. Скала тъкмо е оглавил телевизията и Божков, с когото преговаряли за реклама на Националната лотария, му предложил да го запознае с Борисов. В онзи момент - февруари-май 2017 г., Борисов е пак в опозиция. Т.е. Арнаудова не казва истината кога е била тази среща.

"В началото на 2017 г. Би Ти Ви беше в преговори със собственика на Национална лотария Васил Божков за покупка на рекламно време. По време на среща, г-н Божков предложи да запознае новодошлия главен изпълнителен директор на Би Ти Ви с Борисов. Главният изпълнителен директор на Би Ти Ви прие поканата на потенциален рекламодател за среща с уважавана публична фигура. Срещата с г-н Борисов се състоя в същия ден в неговия офис, който се намира в същата сграда като Би Ти Ви. Интерпретациите на тези факти извън описаната ситуация са абсолютно неоснователни", се казва в позицията на медията. 

През 2015 г. Борисов кумува на сватбата на Севделина Арнаудова. Нерядко премиерът публично критикува действията на Арнаудова. Последният път бе през април т.г., по време на брифинг в МС, когато тя се намеси при въпрос на журналист. "Ма, моля ви се, оставете човека, бе. Просто ме дразните вие. Седни си на местото, който иска, може да си изключи камерата и да не ни гледа. Няма да слушам после, че някой искал да ме пита нещо и аз, като Радев съм се обърнал и съм избягал", скара й се Борисов. След това премиерът се обърна лично към пиарката си: "Моля те, Севда, седни си на местото, ще те изгоня. Ще те изгоня от залата, ако не си седнеш от местото". Арнаудова го репликира, че сама ще си тръгне, а премиерът отговори вече на висок тон: "Ми, тръгни си! Тръгни си". След това Борисов все пак отговори на въпроса, а отношенията им продължиха видимо да са много близки.

"Единственото, което получил от Божков, била една пура", обяви в петък вечерта Бойко Борисов на въпрос дали е вярно, че е получавал пари от Божков, каквито негови твърдения се появиха. „Ама как ще получа пари от Божков? От Божков съм получавал една пура, и то в централата на ГЕРБ. Беше дошъл заедно с ръководителите на Би Ти Ви.”, твърди Борисов.

В сигнала си до прокуратурата бизнесменът Васил Божков твърди, че разполага със снимки и записи от охранителни камери, които доказват, че в продължение на 3 години, от 2017 г. до края на 2019 г., е предал директно на финансовия министър Владислав Горанов и на премиера Бойко Борисов над 60 млн. лв. Сигналът на хазартния бизнесмен до държавното обвинение е публикуван от сайта "Биволъ".

Съпругът на Арнаудова Делян Димитров също като нея е важен за ГЕРБ и Борисов кадър. Той е член на Управителния съвет на "Булгартрансгаз" - ключовото държавно предприятие, което управлява транзитната газопреносна система на България.,  Димитров е близък на бившия депутат от ГЕРБ Делян Добрев, който си тръгна от голяма политика заради обвинения в шуробаджанашки назначения. 

Семейство Димитрови притежават обширен апартамент в София с площ 198 кв. м. Купен е заедно с гараж през 2015 г. за общо 300 000 лева. Делян Димитров има и стар апартамент от 66 кв. м,  придобит през 2007 г. за 58 000 лв. Според имуществената й декларация за 2017 г. пиарката на Борисов и съпругът й разполагат с три коли - Мерцедес ML 270 за 8000 лв. от 2011 г. , Мерцедес ML 320 за 10 000 лв. от 2013 г. и Ауди А3 от 2008 г. за 4500 лв.  

Димитров разполага с кредитна карта с необичайно висок лимит - 20 000 лв. 

Наскоро сайтове изчислиха, че само за 3 години младото семейство е успяло  да погаси  224 582 лв. по два кредита. 

310

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Прокуратурата готви багери за част от вилата на Божков

07.07.2020

5084 17
Прокурори: Божков е регистрирал 212 ценности, а вече иззехме 4381

06.07.2020

1938 23
Божков се закани на Борисов и Горанов с тайнствен ключов свидетел

05.07.2020

Обновена

17182 40

Коментари

Страници

Порфирий

Както казва другарят Фройд понякога пурата е само пура.

HUMANOID
снимка на HUMANOID

По конституция Република България трябва да е ПАРЛАМЕНТАРНА държава,

но напрактика Република България в момента е АВТОРИТАРНА държава...

 

Rendeto

Не може да се отрече че черепа има чувство за драматизъм ... 

Снимка на Севдето с тия извивки на коректни места ... Пури, еротични намеци ....

Антибойковата интелигенция се е хлъзнала в тая посока доста сериозно и вече търчи пред събитията с ококорени очи и щръкнала ерекция ...

Mаndalorian

Антибойковата интелигенция се е хлъзнала в тая посока доста сериозно и вече търчи пред събитията с ококорени очи и щръкнала ерекция ...

Подозирам, че за болшинството форумни бокоборци ерекцията отдавна е далечен, смътен спомен...

Каубой
снимка на Каубой

Червено зелени рендета с ерекция? Машшалах. мислех, ме го дър+++т на Алла и розите и.

Каубой
снимка на Каубой

Червено зелени рендета с ерекция? Машшалах. мислех, ме го дър+++т на Алла и розите и.

Sine_metu

Да ви имам вкусовете и за жени, и за политика.

На булката Ивана само къщичката става

Neymar

А къде се скри нашия хръбър Президент? Като започнаха да гърмят пушките и избега... 

Hasta la vista

Не е работа на нашия "хрЪбър" Президент да се бърка в работата на прокуратурата, драги...Щото нещата в тая сага опряха до нея...А дали самата тя, прокуратурата, ще се накани да започне да работи по въпроса, може да отговори господинът с каскета...

тютюн

То огънят си е добър. Президентът с какво да помогне? Опозиция май е само той. Прокурорът мълчи, КПконпи мълчи, бойковата данс мълчи, а президентът да говори, а? Не го защитавам президента, че и не го одобрявам, въпреки верните му приказки за управлението. Верни, щото всички знаем казаното. Но да го търсите в тоя сериал точно? 

Впрочем Вие, като толкова храбър, на Дондуков ли сте, да искате оставка? 

скайспирит

04.02.2020, Румен Радев:

"Считано от днес, официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество."

 

Какво повече желаят от президента гербавите? 

БАСТЪР
снимка на БАСТЪР

верва само на  цру.

 

тютюн

Това алчно корумпе севделина! А той да е знае какво е имал до себе си! Тия комунисти са насекъде.

Как ли се изготвят записи и снимки за предаване на суми. Разписки едва ли има. 

Антей

 

"Преди години бяха необходими няколко хиляди души

да развеят байраци пред парламента, да блокират Орлов мост и да падне правителството.

 

На теория е достатъчно да се събере парламентарна опозиция и да свали властта.

На практика нищо такова не може да се случи.

 

Самотна атака на Васил Божков разклаща властта най-малкото,

защото повдига завесата и осветлява задкулисието.

Тя има ефект, но тази атака не е нищо повече от "скандал в в класата на властта".

 

А скандалите по върховете винаги са пари и власт! "

 

Петьо Цеков от Наблюдател

................................

 

"Лакомията ще затрие България!" 

 

Капитан Петко войвода от миналата събота по БНТ1.

Един от най-интелигентните, образовани, смели българи родолюбци!

............................

 

Пак ще попримолим и призовем българската мисловна сила:

Кажете може ли, управление от всички политпартии заедно да изтръска паразитите от снагата на държава и народ!

 

⚓️

 

 

 

3biri

Преди години Боце сам си организира няколко хиляди души да блокират Орлов мост за да сдаде влазтта, защото знаеше, че КТБ е във фактически фалит и не искаше това да се сюучи при неговото управление.

редник

Порфирий

Както казва другарят Фройд понякога пурата е само пура.

 

Е, по-възрастните помнят, че в политката не е точно така...

noooo1

Още един бушон ще изгърми. Не ми останаха на таблото.

Аладар

"Умния"  Гешев  да каже защо първо не арестува Божков и после да го 

обвинява, а първо го обвини и като реши да го арестува разбра че е

избягал.

erkek

Този Божков е голям кулинар...Кой знае колко рецепти за приготвяне на прасенце на бавен огън знае...

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Въх, ами ако Севдалина е ходила инкасо и Божков я е снимал? Старото Череп няма да задава така този въпрос ако нема некое видео. Бце, Баце, виде ли сега, че гъз глава затрива.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Този Божков е голям кулинар...

 

Ахъм! Много добре я реди мутренската шайка - ред свинско, ред кисело зеле.

Жозефа
снимка на Жозефа

Този Божков е голям кулинар...

 

Ммм... Шахматист е. 

Man.ol

Васил Божков твърди, че разполага със снимки и записи от охранителни камери, които доказват, че в продължение на 3 години, от 2017 г. до края на 2019 г., е предал директно на финансовия министър Владислав Горанов и на премиера Бойко Борисов над 60 млн. лв

 

 

Всичко е заровено тук. Няма смисъл да се коментира нищо друго. 

bilbotorbins

Льоша, Севда, много льоша! Сега ще излезе, че е взимала милиончетата от името на Бай Буй, а не му ги е давала. Същата работа, както с оня дерибей от Добрич - взимал цели камиони със суджуци за Бойко, а ги носил вкъщи.

Прав беше оня за повторението на историята като спирала.

Rendeto

Е, сега вече Бойко пада от власт. Телешка радост струи от редиците на интелигенцията.

Кой загрява до тъч линията за да влезе в игра като бъдещ премиер?

bilbotorbins

Тулупът когато и да падне от власт, все е много късно.

bilbotorbins

Като я гледам булята, някак неволно се питам, пуши ли пури или не? И откъде Черепа е сигурен за тая работа?

Solace

Тея дни Баце нарече Черепа "изнасилвач". Днес Черепа казва, че Баце пращал ТВ всеки месец. Да не би, такова, Баце да се явява сводник? :D

тютюн

И на севде/алина всъщност високо да и е заплащано от богатия чичко?

Е, това на нищо не прилича! 

Звън®
снимка на Звън®

Божков:

През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури.  

 

Вече е ясно кой е обектът в обвиннението за недовършен опит за изнасилване.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш