Медия без
политическа реклама

Троянските магарета на Путин

01 Май 2022

Завесата най-после се вдигна и стана кристално ясно кой кой е на родната сцена. Путиновата пета колона вече не се крие и всички могат да прогледнат. 

Със спирането на руския газ на светло изпълзяха и тези, които досега прикрито прокарваха кремълското пропагандно говорене. Чуждите интереси години наред защитаваше точно президентът Румен Радев, правейки от България най-слабото звено в Европейския съюз. Войната в Украйна свали всички маски и Румен Радев вече няма нужда да демонстрира благоприличие по отношение на политическите си рожби - Кирил Петков и Асен Василев.

Както и те към него.

Президентът Радев и Бойко Борисов си заприличаха в опорките - в един глас обясняват как отказ от зависимост от руския газ е далавера за посредници. Борисов сега подкрепя отказа от Путиновата зависимост, след като угоднически се подчиняваше на Кремъл години наред. 

Верните на Путин у нас като папагали повтарят руското пропагандни опорки и плашат, че без Русия и благата й сме загубени. 

Депутинизацията на политическата власт у нас скоро няма да има. В момента битката е за електората в ляво, а не за националните интереси. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата