facebook
twitter

После

Прелет над печата

Умни гърди

283

"Големите гърди не пречат на ума". Тази мисъл е цитирана в съботно-неделния "Труд", но сещате ли се кому принадлежи тя? Не е на група учени от Цюрих, значи я произнася някоя едрогърда изкусителка. Кели Брук, която не познаваме, но светът очевидно се прекланя пред нейния ум и нейния бюст, е англо-американска актриса. По снимките долу-горе се ориентирахме за какви роли я търсят - предимно интелектуални, и така преценихме, че интервюто можем да го пропуснем в забързаното ежедневие.

Като видяхме гърди в сутиен, рекохме да позяпаме и без сутиен - хайде на 3-та стр. в "Телеграф" с голата кроасанка. Опитахме да определим ума на модела според размера на гърдите, но се разсеяхме от надписа на снимката, според който това е Снежи, на 23 г., от Варна - и както винаги заподозряхме, че тя е колкото Снежи, толкова от Варна, а най-вече на 23. 

Тия работи с идентичността не са майтап в ерата на постистината и алтернативната фактология. Има една героиня, за която поне е сигурно, че наистина се казва Моника Валериева. Вие може да не сте я чували, но например има една песен, в която млада певица псува енергично още по-млада певица и я упреква, че е "кривнала жена като Моника". Певицата не пее точно "кривнала жена", но пък алюзията със сигурност е за Моника Валериева.

Чрез този дълъг вътрешен увод искахме само да кажем, че за въпросната Моника има новини и в два вестника, които разгърнахме, а може и още някъде да са писали, тя е вери импортна, с извинение.

Във всеки случай "Труд" и "Телеграф" намират за необходимо да съобщят, че материалното момиче спряло алкохола, без малко щяла да се ожени за катарски милионер, но оня решил да инвестира в друга хетера. Но тъй като Моника публикувала в соцмрежите снимка с 1001 рози без уточнение за подателя, "Труд" вади изпод гърдите ѝ извода: "Моника Валериева заби нов богаташ"; а "Телеграф" се е задоволил без изводи.

Ключови думи:

прелет, вестници, гърди, ум, мозък
Все още няма коментари

Още

Да дойдат танковете

22.02.2019

535
Най-дългият влак

21.02.2019

422
Гольовци и бели мечки

19.02.2019

500

Влез или се регистрирай за да коментираш

×