Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Гешев се разграничи от посещението си в САЩ

Духом Главният прокурор ще е в Народния театър с Джон Малкович и Велислава Кръстева

Недялко Недялков организира посрещане на летището от привърженици: Гешев не е расист! Black Lives Matter!

НЕ СЪМ ОТ ТЯХ, КАК СИЙКЕ!

След като несериозниците от американското правителство специално се разграничиха от посещението на Иван Гешев за Молитвена закуска в САЩ, прокурорът-пилигрим извъртя неочакван комуникационен речефакт: той се разграничи от собственото си посещение! 

"Доста неучтиво от страна на домакините, викат ме да закусваме, а се разграничават - учуден е Божият инструмент Гешев. - И аз мога да се разгранича. Ще отида и ще представя другата гледна точка, щом като са толкова млада демокрация и нямат чувство за такт. Те пък са Ален Делон!" - сдържано квалифицира американските си домакини Главният прокурор. 

За да заглади лошото впечатление от американската недодяланост, Недялко Недялков организира тържествено посрещане на Гешев в САЩ със спонтанни митинги на почитатели на Главния. 

"Малцинствата в САЩ много добре знаят къде има най-много расова сегрегация и варварско отношение към цветнокожите! - мляска сладострастно Недялков. - Г-н Гешев трябва да попита тези лицемерни почитатели на гражданските права в САЩ: а вие, драги, защо биете и убивате негрите!" - отвратен е издателят. 

В Комитета за посрещането на Гешев в САЩ видно място заема и евродепутатът Александър Йорданов - българан, ганьовец, ченгел и блажна баданарка. 

Той ще изнесе пламенна реч на открито във възхвала на Главния прокурор, като гвоздей на речта му е, че САЩ убиха Мартин Лутър Кинг, но мечтателят и борец за граждански права Гешев-Кинг се роди в България. Иван Гешев - българският Лутър Кинг, който уважава всички малцинства и защитава изнасилените дядовци от мръсния олигархиат. 

"Ако мен ме изнасилят, знам, че г-н Гешев ще ме помилва и успокои!" - сигурен е Александър Йорданов и яростно желае да убеди в същото американската публика. 


Ал Йо никога не си гълта езика, ползва го за други работи!

***

МАЛКО НА МАЛКОВИЧ

Въпреки усилията на добри хора да разведрят посещението на Гешев в САЩ, неприятното чувство остана. 

Затова Главният прокурор само телом ще присъства на прехвалената Молитвена закуска, а духом ще е в Народния театър, за да се наслади на Джон Малкович в компанията на най-добрите пиарки Велислава Кръстева и Сийка Милева. 

По отношение на расизма Гешев ще проведе сериозен разговор с футболния деятел и легенда на "Левски" Гонзо Виелицата. 

Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо направи остро изказване относно възможността натурализирани футболисти да играят за България, каквито случаи имаше в близкото минало.   "В българския национален отбор трябва да играят само българи.