Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Борисов смачка егото, довършва алтер-егото

Остават му само Почетното его и Свръх-азът, който се слива със съдбата на България

Egoing е нещо подобно на go go dancing. Но вместо ДАНСинг и go go girls, има go go egos.
Pixabay
Egoing е нещо подобно на go go dancing. Но вместо ДАНСинг и go go girls, има go go egos.

САМ КАТО КУЧЕ В ЗАЙЧАРНИК
Навръх рождения си ден лидерът на най-голямата партия у нас Бойко Борисов ритуално си стъпка егото и доброволно се отказа от премиерския пост. 
Борисов сгъна егото си, сплеска го, усука го, взе му душата и го бутна във фризера за по-добри времена. 
Борисов не искаше да споделя мислите си с обществото, защото личните проблеми са нещо съкровено. Ала с груба журналистическа безтактност ние подслушахме бръмбарите в главата му и споделяме чутото с нашите читатели заради надделяващия обществен интерес. 
"На днешно време от егото ми никаква полза няма обществото - разсъждава трезво-философски лидерът. - Това е духовен свръхбагаж. Егото е пречка пред службата на обществото, а аз съм се обрекъл на отечеството и стабилността. Ако така си влача егото като раница с ненужни вещи, само ще се тътря по огромния списък с национални задачи. А народът чака от мен саможертва и отдаденост, не да се тътрузя като охлюв заради някакво непотребно его. Има ли его, няма нирвана, това го знам от Кърт Кобейн, който ми беше голям приятел и ми е пял на ушенце на рождения ден. Затова пустото его съм го сгънал, вакуумирал и замразил, но няма и да го хвърля на егоядите. Сега не ми трябва, след някоя годинка може и да ми потрябва. Може пък на България изведнъж да ѝ затрябват силни нарцистични натури... Нищо не се знае, животът стана непредвидим" - търси начин да се подсигури за неведомото бъдеще рожденикът.
След като си сгъна и замрази егото, Борисов като Поразяваща ръка неутрализира и едно доприпкало като козленце алтер-его. 
"Едно време нямах алтернатива в политиката, затова нямах и алтер-его. Сега алтернативи има, затова трябва да мачкам и алтер-егата си, егаси!" - пухти под напора на аджендата Чекмеджи Бойко. 
След егоцида Борисов се почувства чист и смирен като младенец, макар че хитро си остави все пак още две ега - Почетното его и Свръх-аза. 
Почетното его като цяло има повече митични и представителни функции, но Свръх-аза на Бойко Борисов е субстанция, която се слива със съдбата на страната ни, затова не бива да се подлага на неприятни процедури. 
Животът започва на 65! - пресметна най-хубавата възраст мъдрецът, усмихна се вътрешно за миг и потъна в напрегнат размисъл, защото няма свободно време за самолюбуване и галене на егото. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата