Quantcast

Медия без
политическа реклама

Наш национал бе представен като играч на "Троа"

28 Яну. 2021
Фейсбук

Един от най-перспективните млади български футболисти - Филип Кръстев, беше представен официално като футболист на френския "Троа". Той бе в отбора още от началото на годината, но чак сега бе оформен трансферът му. 19-годишният халф ще играе за "Троа" като преотстъпен до юни 2022 г. от "Ломел".

👉 OFFICIEL ! 👈 🗣 𝙁𝙞𝙡𝙞𝙥 𝙆𝙧𝙖𝙨𝙩𝙚𝙫 Troyen jusqu’en juin 2022 !! 💥 Le milieu de terrain bulgare de 19 ans est prêté à l’Estac...

Posted by ESTAC Troyes on Thursday, January 28, 2021

От юли м.г. Кръстев е собственост на белгийския клуб, който е сателит на "Манчестър Сити" и част от футболната група City Football Group. Първоначално "Ломел" решава да преотстъпи играча на родния му "Славия" до края на 2020 г., по настояване и на самия Кръстев. Сега пък е взето решение за дългосрочно отдаване под наем в лидера в Лига 2, който е амбициран да влезе този сезон във френския елит. От City Football Group са преценили, че този вариант е по-удачен за развитието на българския футболист, който вече има един мач за мъжкия национален отбор. "Троа" също е част от "футболното семейство" на "Манчестър Сити".

Според медийни информации и специализирания сайт "Трансфермаркт", от "Славия" ще получат общо 2.3 млн. евро за Кръстев. След оформянето на трансфера през лятото, президентът на софийския клуб Венцеслав Стефанов обяви, че идеята в перспектива е Кръстев да се обиграе, за да се присъедини след това към "Манчестър Сити".

Талантът на "Славия" Филип Кръстев (18 г. е впечатлил служителите на "Манчестър С" с познанията си по английски език по време на преговорите за договора му и медицинските прегледи.

 

Още по темата

ОЩЕ ОТ СПОРТ

Марк Уилямс стана вторият най-възрастен шампион в снукъра

02 Окт. 2023

Двама световни шампиони в спор за титлата на "Бритиш Оупън"

01 Окт. 2023

Опашкарят в Първа лига си намери нов треньор само за ден

02 Окт. 2023

Нереален обрат прати Григор Димитров във II кръг в Пекин

29 Септ. 2023

"Бритиш Оупън" ще има нов шампион

28 Септ. 2023

АНКЕТА "СЕГА"

Кого бихте подкрепили за кмет на София?