facebook
twitter

Спорт

Гард попречи на сърбин да тренира "Верея"

57
Верея
Небойша Лекич

Сърбинът Небойша Лекич поиска да продължи да изпълнява треньорските функции във "Верея", но не му бе позволено. Той се появи с помощниците си да води занимание на старозагорския тим, но бе спрян от служител на охранителна фирма. Лекич обеща, че ще се явява отново на работа, тъй като има договор и иска да изпълнява ангажиментите си.

Ръководството на "Верея" обаче вече намери негов заместник - Людмил Киров, досегашен наставник на "Ботев" (Гълъбово), и ще преговаря със сърбина да прекрати контракта си по взаимно съгласие. Лекич изпадна в това положение, след като футболистите отказаха да тренират под негово ръководство, а българите в тима го обвиниха, че ги пренебрегва за сметка на чужденците. Самият Лекич коментира, че не е усетил подобен проблем и никога не е делят футболистите си.

Още преди да е назначен официално, Киров вече даде изявление като треньор на "Верея". "Във "Верея" има доста добри футболисти... Няма нищо страшно. Смело с рогата напред и съм убеден, че ще свърша работата", коментира той пред радио "Дарик".

Киров допълни, че ще разчита предимно на българските футболисти. Той бе много доволен, че Исмаил Иса се е съгласил да играе за "Верея" до края на годината. "Иса ще е основният ни коз в атаката. Убеден съм, че до Нова година ще вкара 7-8 гола, с което ще вдигне Верея в по-предни позиции", заяви Киров.

Ключови думи:

футбол, Верея, Людмил Киров
Все още няма коментари

Още

"Верея" оправда подозрителните мачове със слабия си отбор

20.02.2019

73
"Левски" не успя да победи "Локо" (Пд) (видео)

17.02.2019

765 5
"ЦСКА-София" загуби при дебюта на Любослав Пенев

16.02.2019

900 8

Влез или се регистрирай за да коментираш

×