facebook
twitter

Спорт

"ЦСКА-София" съвсем взе феновете за наивници

1 619
 SPORTAL.BG
Дори самата снимка от тренировката на "ЦСКА-София" показва, че не е от "старите ленти". Бившият футболист на "Ювентус" Стефано Белтраме (вторият от дясно на ляво) се присъедини към отбора на 27 януари и тренира от началото на февруари...

Пропагандната машина в "ЦСКА-София" продължава да работи на пълни обороти, правейки опити да кара феновете и обществеността да отхвърлят очевидните факти и да приемат някаква скалъпена реалност.

"На вниманието на нашите доброжелатели ще цитираме думите на Данчо Пенчев, директор на столичното РЗИ. Г-н Пенчев заяви пред Би Ти Ви, че при направената проверка на тренировъчната база в Панчарево не са открити нередности. Смятаме, че по този начин халюцинациите и комплексите на нашите "приятели" от "старите ленти" вече напълно са изяснени".

Такова съобщение се появи днес на официалния сайт на клуба - cska.bg, който бе на фалиралия автентичен ЦСКА. То завършва с: "Не се поддавайте на провокации, защото злонамерени явно има дори по време на пандемия!"

Опорната точка с провокации и "стари ленти" бе поднесена още вчера, когато от клуба реагираха на разпространените кадри от трениращи чуждестранни футболисти на базата в Панчарево в условията на извънредно положение. Даже бяха приложени изрази като "На страха очите са големи и затова халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними", "папарашки кадри" (б.р. - то какви други кадри могат да бъдат направени на футболисти, които тренират напук на извънредното положение). Авторите на новината за тренировката пък бяха наречени "болни мозъци" и "комплексари, заели се с медиен бизнес".

Всичко би било чудесен пример за поредната плоска атака от неуморните врагове на "ЦСКА-София", ако всъщност няколко факта не поставиха под съмнение отговорите на клуба:

- Изказванията на капитана на клуба Петър Занев. Той първо заяви пред "Канал 3": "Ако това наистина е от вчера, може би играчите са искали да тренират индивидуално и са се струпали на едно място случайно." (т.е. не отхвърли, че на Панчарево ходят футболисти, макар и поединично да тренират). После защитникът каза в друго интервю: "Ако е имало тренировка, са го направили на своя глава. Изненадах се." Но в нито един момент не отрече възможността от подобно занимание, било то в по-ограничен кръг.

- Слънчевото време, съчетано с изринатия и ненапълно разтопен сняг в краищата на игрището кореспондира с картината в София преди 3-4 дни.

- На кадрите от въздуха ясно се вижда, че това не е тренировка на целия отбор на "ЦСКА-София", а само на неколцина играчи (и дори пособията за трениране са за ограничен брой участващи), т.е. не може да са "стари ленти", сиреч някое предишно общо занимание

- Самото присъствие на снимката на италианеца Стефано Белтраме е също показателно, че тази снимка не е от "старите ленти". От идването на италианеца в "ЦСКА-София" в края на януари до момента не е имало чак толкова благоприятни климатични условия...

И, да... Реакцията на РЗИ-София идва ден, след като новината бе разпространена и министър-председателят Бойко Борисов отправи предупреждение да не се тренира в условия на извънредно положение (такива напомнящи призивии днес отправиха още от БФС и спортния министър Красен Кралев). Затова не е учудващо, че представителите на инспектората са заварили базата в Панчарево затворена с катинар. Всички много биха се изненадали, ако след разкритата тренировка някой би я повторил и в следващите дни (сряда, четвъртък), за да падне "на воле" на проверяващите.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Футболът в Италия се завръща на 13 юни

29.05.2020

108
Висшата лига в Англия ще се поднови на 17 юни

28.05.2020

99
"Ливърпул" повежда клубове в спор за €368 млн. с телевизиите

28.05.2020

131 2

Коментари

Misho Stoyanov

.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×