facebook
twitter

Спорт

"ЦСКА-София" отказа да продаде Али Соу в Египет

254
 Илияна Кирилова
Али Соу

Нападателят на "ЦСКА-София" Али Соу няма да премине в "Ал Ахли", въпреки интереса от египетския клуб. Пред изданието FilGoal главният мениджър на българския клуб Стойчо Стоилов заяви, че от "Ал Ахли" е имало запитване за гамбийския нападател, но не и оферта. Освен това треньорът Милош Крушчич не се е съгласил да се раздели със Соу. Според информации на египетски медии, от "Ал Ахли" са били готови да платят 4 млн. евро за футболиста.

"Имаше запитване от "Ал Ахли" в последните часове. Но треньорът ни потвърди, че не иска да се разделя със Соу. Това е позицията на клуба. Нямам информация за присъствието на представител на "Ал Ахли" в България за преговори с нас за трансфер на Али Соу (б.ред. - каквато информация се появи в Египет) и не можем да коментираме никакви съществени подробности, защото това, което получихме от "Ал Ахли", беше само запитване за намерението ни дали бихме го продали", заяви Стоилов.

По-рано днес от "ЦСКА-София" излязоха с позиция, в която бе обявено, че Соу остава на този етап в отбора. "Истината е, че при нас досега са постъпили три много силни оферти за негов трансфер. Интересът от страна на чуждестранни клубове е логичен и очакван, но пред ръководството на ЦСКА не стои на дневен ред раздяла с футболиста на всяка цена. Али Соу е основен и много важен състезател за нашия отбор и ние разчитаме на него, за да постигнем целите си този сезон", обявиха от клуба.

Самият Соу в момента тренира с "ЦСКА-София" на лагера в Турция. На заминаване там той заяви: "За момента не мога да кажа нищо за мой трансфер. Има някакви слухове, но аз съм в ЦСКА и трябва да мисля само за този клуб. Тук съм и предпочитам да остана".

 

 

Ключови думи:

ЦСКА-София, Али Соу, футбол
Все още няма коментари

Още

"Рома" спря победната серия на "Лацио"

26.01.2020

35
"Ливърпул" ще търси 1/8-финал за ФА Къп от втори опит

26.01.2020

70
"ЦСКА-София" загуби и от японци в Испания

26.01.2020

42 1

Влез или се регистрирай за да коментираш

×