facebook
twitter

Спорт

Бразилски бек ще се включи в подготовката на "червените" чак в Испания

38
GONG.BG
Треньорът на "ЦСКА-София" Нестор Ел Маестро (в гръб) ще може да види в какво функционално състояние е бразилският защитник Жеферсон едва по време на лагера в Испания.

Бразилският краен бранител Жеферсон все още е в родината си и няма да се присъедини към подготовката на "ЦСКА-София" преди лагера в Испания. Според треньора Нестор Ел Маестро левият бек трябва да пристигне директно в Марбея, закъдето "червените" ще заминат утре и ще останат там до 29 януари.

"Жеферсон все още е в Бразилия. Вчера говорих с него. Има някакви семейни проблеми, но не искам да влизам в подробности. Нещо, свързано със сина му. Ще се присъедини към отбора в Испания. Това не е идеалната ситуация, тъй като ще закъснее с две седмици. Това обаче няма да е първият случай, в който бразилски футболист закъснява. Аз ще работя с него, за да го вкарам във форма", обеща Ел Маестро.

Вчера той проведе открита тренировка на помощните игрища на ст. "Българска армия". Освен Жеферсон отсъстваше Николай Бодуров, който е болен. Едвин Джеси, Енрике Рафаел, Стивън Перейра и Жанио Бикел пък тренираха отделно от основната група заради леки контузии.

"Вече тренираме четвърти-пети ден, отпочинали сме, свежи, тренираме с настроение - коментира Божидар Чорбаджийски. - Много неща трябва да се подобряват, във всеки един аспект от играта. Както са много, така са и малко 6 точки в първенството. В нашето първенство може да се губят точки, надявам се да започнем успешно втория дял от сезона. С повдигане на духа, с повече самочувствие, с увереност, така ще постигнем хубави резултати."

Все още няма коментари

Още

Л. Пенев: Част от титлите на "Лудогорец" са незаслужени

22.02.2019

311 5
"ЦСКА-София" загуби четирима играчи за неделното дерби

21.02.2019

902
"Верея" оправда подозрителните мачове със слабия си отбор

20.02.2019

93

Влез или се регистрирай за да коментираш

×