Медия без
политическа реклама

Том Круз благодари на феновете със скок от хеликоптер

Холивудската екшън-звезда показа ефектната каскада по време на снимките за „Мисията невъзможна 7“

20 Дек. 2022
Том Круз с режисьора Кристофър Маккуори
ЕРА/БГНЕС
Том Круз с режисьора Кристофър Маккуори

Холивудската звезда Том Круз записа оригинално видео обръщение към феновете на филма „Топ Гън: Маверик“ и в тяхна чест скочи от хеликоптер. Видеото е публикувано в официалната страница на Paramount Pictures в YouTube.

Here's a special announcement from the set of #MissionImpossible. Top Gun: Maverick is on Paramount + starting 12/22/22.Try Paramount+: https://bit.ly/3MrXuO...

60-годишният актьор, който е всеизвестен с това, че държи лично да изпълнява всички опасни номера в своите филми, се обърна към зрителите от борда на летящ над Южна Африка хеликоптер по време на снимките на новата лента от поредицата „Мисията невъзможна“. „Не исках да завърша тази година, без да благодаря на всички вас за това, че дойдохте в кината и подкрепихте филма „Топ Гън: Маверик“, заявява Том Круз.

Заедно с актьора в хеликоптера е и режисьорът на франчайза „Мисията невъзможна“ и сценарист на „Топ Гън“ Кристофър Маккуори, който напомня на Круз, че е време да се връщат към снимките. Актьорът се съгласява и се приготвя за скок, но преди това пита Маккуори дали ще се присъедини към него. „Не и в този живот. Успех!“, казва режисьорът.

По време на скока Том Круз продължава да благодари на почитателите си за подкрепата: „Благодаря ви, че ни позволявате да ви забавляваме. Това наистина е чест за нас“, произнася той, летейки надолу към водите на океана, като пожелава на всички щастливи празници и нови срещи с филмите му.

По-рано през годината „Топ Гън: Маверик“ с Том Круз в главната роля детронира „Титаник“ на Джеймс Камерън с Леонардо ди Каприо като най-касов филм за всички времена в САЩ. В момента екипът на екшън-звездата и режисьора Кристофър Маккуори снимат "Мисията невъзможна 7: Пълна разплата".

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата