Медия без
политическа реклама

Том Круз се връща в кокпита за "Топ Гън" 3

13 Яну. 2024
снимка: Paramount
Том Круз в "Топ Гън: Маверик"

Том Круз ще полети отново в "Топ Гън" 3. Си Ен Ен съобщи, че се подготвя продължение на филма за неговия герой Пийт "Маверик" Мичъл. Оригиналът, който изстреля нагоре кариерата на младия актьор, бе през 1986 г. Продължението "Топ Гън: Маверик" бе един от най-успешните филми на 2022-ра, с почти 1.5 млрд. долара приходи и шест номинации "Оскар". 

Този успех е накарал студиото Paramount да продължи историята. Все още няма подписани договори за предстоящата продукция, но екипът на "Маверик" - продуцентът Джери Брукхаймър, режисьорът Джоузеф Косински и звездата/копродуцент Том Круз ще се завърнат на борда. Очаква се да се завърнат и младите звезди от продължението Майлс Телър и Глен Пауъл, уточнява Си Ен Ен. 

Сценарият не е напълно готов, но над него работи Ерен Крюгер, съавтор на "Топ Гън: Маверик". 

От Си Ен Ен са потърсили потвърждение от студиото и екипа на Круз. Paramount са отказали да коментират, а от лагера на звездата са запазили мълчание. В момента Том Круз е на 61 години - преклонна възраст за пилот.

Въпреки че не е неочаквано, че Paramount ще се опита да повтори успеха на втората част, новината изненада Холивуд, тъй като Круз преди дни подписа нов договор с Warner Bros. Круз ще разработва и участва във филми за Warner, но договорът не е ексклузивен, така че звездата може да продължи да работи по "Топ Гън" 3 за конкурентното студио.

Ключови думи:

Топ Гън, Том Круз

Още по темата