Медия без
политическа реклама

Том Харди ще е следващият Джеймс Бонд

20 Септ. 2020
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Том Харди

Най-вероятният кандидат за следващото екранно превъплъщение на Джеймс Бонд е актьорът Том Харди, пише британската преса вчера, цитирана от БНР. 

Харди ще поеме щафетата от Даниъл Крейг, който изпълни за пети път ролята на тайния агент 007 на Нейно величество в предстоящия "Смъртта може да почака". Премиерата на филма, която трябваше да е в началото на април, обаче вече неколкократно е отлагана заради коронавируса. 

Предполагаше се, че договорът с Харди ще бъде подписан през месец ноември. Но заради забавянето актьорът ще получи официално ролята едва през 2021 година, пише в. "Мирър".

43-годишният Харди дебютира в киното през 2001 в "Блек Хоук", по-късно прави запомнящи се роли в "Рокенрола", "Бронсън", "Генезис", "Черният рицар: Възраждане", "Лудият Макс: Пътят на яростта" и други.

Доскоро за основен претендент за заместник на Крейг за следващия агент 007 се считаше британският актьор Том Хидълстън, уточнява изданието.

В ролята на Джеймс Бонд до момента са влизали шестима актьори - сър Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Долтън, Пиърс Броснан и Даниъл Крейг. От години има спекулации, че следващият агент 007 може, съобразно конюнктурата, да не е напет мъжага, а жена, чернокож или дори чернокожа жена. Изборът на Том Харди би сложил край на тези съмнения.

В началото на 2020 г. и продуцентката на поредицата Барбара Броколи подчерта в интервю, че Джеймс Бонд може да смени цвета на кожата, но не и пола си - и винаги ще бъде мъж.