Quantcast
Съветник на Тръмп ядоса "Семейство Симпсън" | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Съветник на Тръмп ядоса "Семейство Симпсън"

Той заяви, че кандидатката за вицепрезидент на демократите Камала Харис звучи като героинята Мардж
406
Мардж Симпсън, обикновена майка и домакиня от предградията.

Белия дом изглежда има наистина сериозни проблеми, щом и любими, но измислени анимационни персонажи се чувстват принудени да се защитават от агресията в реалния свят. Не се случва често член на администрацията на Тръмп да предизвика  вражда с рисуван герой от тв сериал. 

Джена Елис, старши юридически съветник на Тръмп, наскоро коментира кандидатката за вицепрезидент на демократите на Камала Харис, като заяви, че гласът й звучи като Мардж Симпсън от дългогодишния анимационен сериал „Семейство Симпсън“.
 
В петък на страницата на сериала в Туитър се появи отговорът на Мардж - под надслов „Мардж иска да каже нещо“. 

 


"Обикновено избягвам политиката, но старши съветникът на президента Джена Елис току-що обяви, че Камала Харис звучала като мен“, казва рисуваната героиня, обяснявайки, че според Лиза, едно от децата в сериала, това не е прозвучало като комплимент. 
 
Мардж Симпсън добавя, че като "обикновена домакиня" тя "започва да се чувства малко неуважавана".

Уча децата си да не използват обидни думи, Джена — допълва Мардж. — Щях да кажа и още нещо, но се страхувам, че ще го заглушат“.

Това обаче не сложи край на разговара, защото в отговор президентската съветничка написа: „That did not end the fight. Ellis later tweeted in response: “Мардж вероятно ще гласува за демократите… по пощата”. 

В семейството Симпсън Мардж, освен съпруга на Хоумър и майка на Барт, Лиза и Маги, е пазителят на морала и гласът на здравия разум, който се опитва да крепи реда в домакинството, въпреки особеностите на всички останали.  

Доналд Тръмп е бил обект на пародии в сериала неведнъж, а в един епизод от 2000 г. дори бе предсказано президентството му (като катастрофално за страната). Семейство Симпсън“ е най-дълго съществувалият американски анимационен сериали, носител на 22 награди „Еми“ и десетки други призове. У нас може да се гледа по Fox Life. 

Все още няма коментари

Още

Пандемията беляза дебата между кандидатите за вицепрезидент на САЩ

08.10.2020

725 4
Джо Байдън си избра Камала Харис за вицепрезидент

12.08.2020

Обновена

3532 44
Двама души бяха ранени след стрелба край Белия дом

11.08.2020

Обновена

1519 9

Влез или се регистрирай за да коментираш