Медия без
политическа реклама

Спилбърг: Зачестилите НЛО може би са хора от бъдещето

06 Март 2023
Стивън Спилбърг
снимка: ЕПА
Стивън Спилбърг

Стивън Спилбърг изрази интересна гледна точка към нарастването на броя на наблюденията на НЛО в последните седмици и месеци. По време на интервю в "Късното шоу със Стивън Колбърт" легендарният режисьор изказа своя теория, според която може би това сме самите ние, хората... но от бъдещето.

"Най-оптимистичното нещо, което чувствам по отношение на тези неща в небето, които армията, флотът и военновъздушните сили записват на оръжейните си камери, е – "какво, ако те не са от напреднала цивилизация на 300 милиона светлинни години оттук?", каза той. "Ами ако това сме ние, 500 000 години напред в бъдещето, и наследниците ни се връщат, за да документират втората половина на XX и началото на XXI век, защото са антрополози? Те знаят нещо, което ние все още не знаем, че се е случило, и се опитват да проследят последните сто години от нашата история."

"Не вярвам, че сме сами във Вселената“, продължи Спилбърг. "Всъщност мисля, че е математически невъзможно да сме единственият интелигентен вид в космоса. Мисля, че това е напълно невъзможно. В същото време ми се струва и невъзможно някой да ни посети от 400 милиона светлинни години оттук - освен във филмите, разбира се. Освен ако не стигне дотук чрез червееви дупки." 

Режисьорът на класики за пришълци от космоса като "Извънземното" и "Близки срещи от третия вид" заяви още, че никога не е виждал НЛО: "Иска ми се да бях! Никога не съм виждал нещо, което да не мога да обясня. Но вярвам на определени хора, виждали неща, които не могат да обяснят. Тайната, която забулва всички тези наблюдения, и липсата на прозрачност... Мисля, че се случва нещо, което просто се нуждае от извънредна проверка."

Новата служба на Пентагона, създадена за проследяване на съобщения за неидентифицирани летящи обекти, е получила "няколкостотин" нови съобщения.

76-годишният Стивън Спилбърг, един от най-великите режисьори в историята на киното и носител на три награди "Оскар", тази година отново е номиниран за три от статуетките - най-добър режисьор, най-добър филм и оригинален сценарий - за новия си филм "Семейство Фейбълман". 95-ите награди "Оскар" се връчват тази неделя, 12 март.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

Стивън Спилбърг, НЛО

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?