Медия без
политическа реклама

Премиерата на най-новия филм за Бонд пак е отложена

Били Айлиш пусна със закъснение видео към песента си "Няма време за умиране"

03 Окт. 2020Обновена
Били Айлиш

Новият филм за Джеймс Бонд „Няма време за умиране“ е отложен отново - за април 2021 г., съобщи „Мирър“.

Филмът, който е 25-и от поредицата, трябваше да излезе по-рано тази година, но след това беше преместен на 12 ноември, тъй като пандемията от коронавирус затвори кината по целия свят. А сега датата на излизане вече е отложена за втори път, „за да бъде видян от световна публика“, тъй като ограничения все още са в сила по целия свят. Новината беше потвърдена в официалния акаунт на филмовата поредица в Туитър в петък вечер, заедно със снимка на логото на филма.

В публикацията се казва: „Продуцентите Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи днес обявиха, че излизането на „Няма време за умиране“, 25-ият филм от поредицата за Джеймс Бонд, ще бъде отложено за 2 април 2021 г., за да бъде видяно от световна публика." „Няма време за умиране“ ще бъде последният филм за Бонд на Даниел Крейг.

Трейлърът, пуснат миналия месец, показва Джеймс, завърнал се от пенсия, за да се изправи пред злата нова заплаха на Сафин (Рами Малек), придобил опасна нова технология и застрашаващ баланса на света. Също така виждаме как Бонд се обединява с красивата кубинска агентка на ЦРУ Палома, изиграна от звездата от „Вади ножовете“ Ана де Армас, която демонстрира бойни умения.

Филмът е режисиран от Йоджи Фукунага. В него участват също Джефри Райт, Наоми Харис и Ралф Файнс.

По-рано тази седмица Барбара Броколи сподели: „Това е петият и последен филм за Бонд, който ще направи Даниел Крейг, така че това е кулминацията на всичко, което е преживял неговия образ и свързва всички сюжетни линии. Това е доста епичен филм."

С месеци закъснение излезе музикалният видеоклип на Били Айлиш по песента ѝ за новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, съобщи „Билборд“. 

Ако светът беше поел по пътя, по който се очакваше, вероятно щяхме да видим музикалния видеоклип на призрачно красивата песен към филма още през февруари. Но с отлагането на премиерата се оказа, че тя е излязла в най-лошия възможен момент - буквално минути преди да се разрази глобалната пандемия. 

Listen to “No Time To Die”, the theme song for the 25th James Bond film, out now: http://smarturl.it/NoTimeToDieShop the “No Time To Die” 7” Vinyl: https://s...

Ейлиш пее пред ретро микрофон, снимана в мрачна, черно-бяла визия, докато на фона зад нея, а понякога и вместо нея, виждаме драматични кадри от връзката между Джеймс Бонд (Даниъл Крейг) и д-р Маделин Суон (Леа Сейду), която е показана в някои непознати досега кадри.

Това видео е допълнително напомняне защо поканата към Били Айлиш за съавторство и изпълнение на откриващата балада No Time To Die е може би една от най-добрите идеи на режисьора Кари Джоджи Фукунага. А фактът, че тя е най-младият изпълнител, който някога е записвал песен за 007, някои може да се разглеждат като стратегически ход за привличане на „детската публика“ към поредицата. Но ако се върнем към песните отпреди ерата на Даниел Крейг, ще видим колко добре се вписва сред тях музикалната естетика на Били Айлиш.

След излизането на тематичната песен през февруари, Айлиш записа третия си хит в Топ 10 на Billboard Hot 100 със сингъла "My Future", който се стигна до шесто място в класацията през август. Понастоящем младата суперзвезда също има общо 12 номинации за предстоящите награди Billboard Music Awards 2020, включително топ изпълнител, най-добра изпълнителка, топ албум в Billboard 200 (за When We All Fall Asleep, Where Do We Go? от 2019 г.) и топ Hot 100 песен (за Bad Guy).

Още по темата