Медия без
политическа реклама

"Хелоуин" ще закрият Midalidare Rock 2023

Рок фестивалът в чирпанското село Могилово обяви втори германски хедлайнер

BLM

Хеви метъл легендите "Хелоуин" ще гостуват отново в България, за радост на хилядите си фенове тук. За пръв път обаче концертът им ще е на Midalidare Rock In The Wine Valley 2023. Тазгодишното издание на фестивала в чирпанското село Могилово ще се състои между 30 юни и 2 юли.

Организаторите обявиха, че групата ще подготви специален фестивален сет, като ще пристигне и с тримата си популярни вокалисти през годините - Михаел Киске, Анди Дерик и Кай Хансен. Концертът на "Хелоуин" всъщност ще закрие фестивала на 2 юли.

Така вече се ясни два от трите хедлайнера на събитието, което генерира все по-голям интерес след успешното и добре проведено миналогодишно издание. Първата обявена група за 2023 г. отново е германска - "Скорпиънс", която ще излезе на сцената в откриващата вечер.

Вече е ясен и първият хедлайнер на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley догодина. След като по-рано тази седмица организаторите обявиха датите за 2023-а - от 30 юни до 2 юли, а промоционалните 1000 билета "на зелено" се изчерпаха за ден, те съобщиха и името на първия гост.

Билетите за Midalidare Rock In The Wine Valley 2023 са в продажба в мрежaта на "Ивентим" в цялата страна, включително и в бензиностанции OMV, Билетен център на НДК, "Технополис" и "Български пощи". Деца до 12 години ще влизат без билет, но с придружител и попълнена декларация!
Цените на билетите към момента са:
-  95 лева - еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер "Скорпиънс"
-  95 лева - еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер "Хелоуин"
-  140 лева - тридневен билет за целия фестивал

Още по темата