Quantcast

Медия без
политическа реклама

Джей Ло оплака тежкото си детство в документален филм

Латино дивата яла много бой от майка си, но днес двете са в отлични отношения

19 Юни 2022
ЕРА/БГНЕС
Дженифъ Лопес

Американската актриса и певица Дженифър Лопес разказа за сложните отношения с майка си и за насилието в семейството по време на нейното детство. По Netflix излезе документален филм за звездата със заглавие Halftime („Полувреме“), цитати от който привежда в. New York Post.

52-годишната латина споделя, че майка й Гуадалупе „Лупе“ Родригес е била силна, но жестока жена, която можела да избие всички бръмбари от главите на децата си. Самата Лупе се появява във филма и признава, че е била брутална по отношение на Дженифър и двете й сестри Лесли и Линда. „Винаги съм имала максимално високи очаквания към тях. Правех го само за да им покажа, че могат да постигнат големи успехи. Дженифър ми създаваше най-много проблеми, честно казано. Много се карахме“, казва Лопес-старша. Педагогиката й обаче стигала често и до бой.

Самата попдива не крие, че заради постоянните конфликти с майка й се наложило да напусне родния дом едва 18-годишна. Лупе се притеснявала, че Дженифър се увлича по танците и не обръща достатъчно внимание на учението. Според г-жа Родригес стабилното образование би позволило на дъщерите й да не бъдат зависими от мъжете. „Майка ми все повтаряше нещо от сорта на „Ако ще живееш в тази къща, трябва да си вземеш образованието“. Една вечер се скарахме лошо и аз просто си тръгнах“, изповядва се Джей Ло.

76-годишната днес Гуадалупе Родригес емигрира от Пуерто Рико в нюйоркския квартал Бронкс. Там „матриархът“ в семейството отглежда трите си дъщери със своя съпруг Дейвид, с когото се развежда, щом момичетата поотрастват. „Аз бях далеч от представите за перфектна майка. Но единственото нещо, което винаги ще твърдя, е, че всичко, което правех, го правех за тяхно добро, така както го чувствах със сърцето си“, откровена е в документалната лента Лупе.

В момента майка и дъщеря се радват на много по-гладки отношения помежду си въпреки „трудния“ характер на матриарха.

 

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?