Медия без
политическа реклама

Билетите за концерта на "Пантера" в София почти привършиха

Шоуто на метъл легендите в зала "Арена София" ще е точно след два месеца

Почитателите на "Пантера" у нас с нетърпение очакват завръщането на българска сцена на емблематичния фронтмен на групата Фил Анселмо.
ЕПА/БГНЕС
Почитателите на "Пантера" у нас с нетърпение очакват завръщането на българска сцена на емблематичния фронтмен на групата Фил Анселмо.

Точно два месеца преди гостуването на "Пантера" в България билетите за събитието, което ще е едно от най-значимите за почитателите на метъл музиката у нас през 2023 г., почти се изчерпаха. Концертът ще е на 26 май в зала "Арена София" (бившата "Арена Армеец").

Организаторите от Fest Team обявиха, че 87% от пропуските са продадени, включително всички правостоящи места, като допълнителни бройки от тази категория няма да бъдат пускани. За сметка на това ще бъде отпусната ограничена бройка допълнителни седящи места (по 80 лв.).

Продажбата се извършва на сайта на Ticketstation, на касите на Fast Pay, както и в магазини "На Тъмно" в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Благоевград, Плевен и Добрич.

Гостуването на "Пантера" ще е първо в историята на легендарната траш метъл група. Тя се събра след 20-годишна пауза, предвождана отново от емблематичния вокалист Фил Анселмо и басиста Рекс Браун. Местата на починалите братя Даймбег Даръл (застрелян на сцена през 2004 г. от фен с психически отклонения) и Вини Пол (починал от инфаркт през 2018 г.) бяха заети от други велики имена в този жанр - съответно от китариста Зак Уайлд (Ози Озбърн, Black Label Society) и барабаниста на "Антракс" Чарли Бенанте.

Първият голям метъл концерт у нас за 2023 г. бе обявен днес - легендарната траш метъл група "Пантера" ще включи България в световното си турне. Шоуто ще е на 26 май в зала "Арена София" (доскорошна "Арена Армеец"). От 2003 г.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

"Арена Армеец", музика