Медия без
политическа реклама

Суперзвездата Ед Шийрън ще пее на стадион "Васил Левски" догодина

Първият му концерт пред българска публика ще е на 31 август

Първият концерт на Ед Шийрън в България ще бъде на 31 август 2024 г.
ЕПА/БГНЕС
Първият концерт на Ед Шийрън в България ще бъде на 31 август 2024 г.

Феновете на Ед Шийрън в България получиха дългоочаквана новина - суперзвездата ще гостува за пръв път за концерт, който ще е едно от най-големите музикални събития у нас през 2024 г. Шоуто ще е на 31 август на Националния стадион "Васил Левски" и ще е част от мащабната му световна обиколка  + - = ÷ x (The Mathematics Tour), която започна от миналата година.

Носителят на четири награди "Грами" ще представи песни от двата албума, които издаде през 2023 г.: "-" (Substract) и Autumn Variations, но също така и големите си хитове, сред които са The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump, Give Me Love, I See Fire, Sing, Thinking Out Loud, Photograph, Bad Habits и др.

Специален гост на турнето е друг млад английски музикант - поп изпълнителят Калъм Скот, който също се очаква да пее за пръв път пред българска публика.

Официалният старт на продажбата на билети е на 26 октомври (четвъртък) в 10:00 ч. Заради очаквания голям интерес към пропуските и за да се избегнат опашки и спекулативни сделки, организаторите от Fest Team препоръчват всички фенове да въведат данните си предварително на адрес edsheeran.ticketstation.bg, който е активен от днес до 25 октомври в 23:59 ч.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

концерт, Ед Шийрън, музика

Още по темата