Медия без
политическа реклама

Der Hunds станаха на 20 години и ще го отбележат с феновете

Концертът ще е на 21 октомври, а специален гост ще е групата Soundprophet

Неусетно Der Hunds навършиха 20 години от основаването си.
Facebook/Der Hunds
Неусетно Der Hunds навършиха 20 години от основаването си.

Една от водещите български алтернатив рок групи - Der Hunds, навършва 20 години и този специален повод ще бъде отбелязан с голям концерт. Събитието е на 21 октомври в столичния клуб Mixtape 5.

Основана през 2003 г. от своя фронтмен и лидер Борислав Мудолов (Боби Косатката), бандата има зад гърба си три албума, редица хитове като "Дива птица", Fire, Waterfall и др. Участва и в световноизвестния нидерландски фестивал Eurosonic-Noorderslag. Сега пред публиката ще бъдат представени и нови песни, по които групата работи в последните месеци.

Борислав Мудолов, далеч по-популярен като Боби Косатката, е един от най-актуалните рок вокалисти в момента. В началото набира популярност с групата си Der Hunds, гост-певец е на суперформацията Intelligent Music Project, а през 2018 г.

Специален гост на концерта на 21 октомври ще бъде друга популярна банда на алтернативната сцена - Soundprophet, чийто музиканти са и много добри приятели на Der Hunds.

Билети за събитието се предлагат в мрежата на Ticketstation, като цената им е 20 лв. В деня на концерта ще бъдат по 25 лв.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

музика, концерт

Още по темата