Медия без
политическа реклама

20 години по-късно: Джей Ло и Бен Афлек най-сетне се ожениха

Двете холивудски звезди чакали на опашка, за да сключат брак в Лас Вегас

18 Юли 2022
Бен и Джен най-сетне официално са "Бенифър".
On the JLO
Бен и Джен най-сетне официално са "Бенифър".

Дженифър Лопес и Бен Афлек най-сетне се ожениха. Според брачното свидетелство в онлайн регистрите за окръг Кларк, Невада, събитието официално се е състояло в събота, съобщи. Според записа на документа, той е издаден на гражданските имена и на двамата – Бенджамин Геза Афлек и Дженифър Лин Лопес. От него също така е видно, че актрисата певица е взела фамилията на съпруга си – Дженифър Лин Афлек.

В късния неделен следобед Лопес потвърди за сватбата чрез ново издание на своя личен бюлетин On the JLo. Тя написа „Ние го направихме!“, публикувайки черно-бяла снимка на двамата, на която тя държи букет, а Бен я целува по бузата. „Миналата нощ ние летяхме до Вегас и стояхме на опашка заедно с още четири други двойки, всички предприели едно и също пътешествие до сватбената столица на света“, споделя Дженифър.

Певицата и актриса разказва още, че едва са успели да стигнат до полунощ до малкия бял сватбен параклис и с чаровен ентусиазъм обобщава: „Любовта е красива. Любовта е нежна. Оказва се, че е и търпелива. Търпелива цели двадесет години“.И още: „Ако чакате достатъчно дълго, може би ще намерите най-хубавия момент от живота си, преминавайки с автомобил в дванайсет и половина след полунощ през Тунела на любовта в Лас Вегас заедно с децата си и с онзи, с когото ще останете завинаги. Любовта е нещо велико, може би най-хубавото нещо и си струва да чакате за него“, завършва звездата, подписвайки се като Дженифър Лин Афлек.

Новината за годежа на двете холивудски знаменитости за пръв път гръмна през април. В друг брой на On the JLo латино дивата сподели за феновете си видео, на което показва годежен пръстен със зелен диамант. 

52-годишната Дженифър Лопес и 49-годишният Бен Афлек бяха една от най-знаменитите холивудски двойки в началото на новия век. Двамата се снимаха заедно в два филма. Първият е „Трудна свалка“ („Джили“), на снимачната площадка за който през 2002 г. те се запознаха и залюбиха. Филмът обаче не успя да „нажежи“ боксофиса. Вторият – „Момиче от Джърси“ на режисьора Кевин Смит, излезе през 2004 г., когато така наречените „Бенифър“ вече бяха обявили, че са развалили годежа си и се разделят.

Лопес и Афлек се събраха отново преди около година – почти две десетилетия след първата тръпка, и оттогава сякаш са неразделни. Междувременно Джей Ло беше омъжена (за трети път) от 2004 до 2014-а за своя колега певец и текстописец Марк Антъни, от когото има две деца. През 2005 г. актьорът и режисьор Афлек се ожени за колежката си Дженифър Гарнър, но бракът им приключи през 2018-а. От него се родиха три деца.

В професионален план Афлек спечели „Оскар“ и още множество престижни кинонагради с филма си „Арго“, на който е режисьор и продуцент, а Лопес натрупа огромно състояние с музикални турнета, записи на албуми и участие във филми.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата