Quantcast

Медия без
политическа реклама

Бен Афлек се завръща като Батман в „Аквамен 2“

Най-радостен от факта е изпълнителят на главната роля във филма – Джейсън Момоа

30 Юли 2022
Инстаграм
Бен Афлек и Джейсън Момоа видимо се радват на партньорството си.

Американският актьор Бен Афлек ще се върне към ролята на Батман във филма „Аквамен 2“ на режисьора Джеймс Уон. Това, че двукратният носител на „Оскар“ отново ще влезе в костюма на добрия герой Брус Уейн в продължението на оригиналната продукция, съобщи на своята страница в Инстаграм изпълнителят на главната роля – Джейсън Момоа.

Момоа публикува видео, в което разказва за завръщането на Бен Афлек в ролята на Батман. Той е споделил и две техни общи снимки, на които двамата видимо се радват на компанията си. „Брус и Артър се събраха (персонажите им в „Аквамен“ – б.р.). Обичам те и ми липсваш, Бен… На снимачната площадка всички страхотни неща предстоят. Всичките ми „Алоха“ за „Аквамен 2“, е придружаващият кадрите надпис.

Официални коментари от филмовата компания Warner Bros. засега няма. Бен Афлек вече се е превъплъщавал в Батман във филмите на DC. Премиерата на предстоящата втора част на франчайза на Warner Bros/DCн – Aquaman and the Lost Kingdom („Аквамен и изгубеното кралство“), е предвидена за 17 март 2023 г.

Изданието Deadline се е добрало чрез Warner Bros. до повече детайли относно височейшето завръщане на Афлек. Той за последно беше в двойствения образ на Брус Уейн/Батман през 2017 г. в „Лигата на справедливостта“ (и в миналогодишната режисьорска версия на Зак Снайдър), както и в „Отряд самоубийци“ на Дейвид Еър през 2016-а. и в „Батман vs Супермен: Зората на справедливостта“ през 2016-а. От своя страна, Джейсън Момоа е играл Аквамен в „Батман vs Супермен“ и „Лигата на справедливостта“.

Все още няма информация колко голяма ще е ролята на Бен Афлек като Батман в „Аквамен 2“. Подробностите от сюжета засега също остават „под вода“, но относно актьорския състав се знае, че във втората част със сигурност ще се завърне и Амбър Хърд, въпреки негативните реакции на феновете на Джони Деп и призивите тя да бъде отстранена от продукцията заради скандалния процес за клевета срещу него. Ще участват още Патрик Уилсън, Яхия Абдул-Матин II, Долф Лундгрен, Никол Кидман, Рандъл Парк и др.

 

Още по темата