facebook
twitter

Горещи новини

Валери Симеонов защити Цачева и Цветанов

Позор за Борисов, че по такъв елементарен гаден начин хвърля най-верните си хора в огъня, възмути се лидерът на НФСБ
2906
Илияна Кирилова

Никой не може да държи сметка за имотна сделка, при която едни 200 кв. м се заменят за 240 кв. м с доплащане. И двата закупени апартамента са в един и същ квартал при аналогични цени и не става въпрос за никаква злоупотреба или нарушение на закона. Нека тези, които в момента се упражняват, включително моите партньори, дали е било морално да се подава оставка, нека първо да отговорят има ли закононарушение. Ощетена ли е общината, държавата, платени ли са данъците? Не мога да разбера за какво някои по най-лумпенски начин и то основно медиите, ще държат сметка за това на каква цена ще бъде закупен един апартамент, след като са спазени законите и са платени данъците“, заяви пред "Фокус" Валери Симеонов в първи коментар на скандала с апартаментите на висши кадри на ГЕРБ.

„Човекът си е заменил имоти в същия квартал със същата цена и за 40 кв. м си е доплатил 100 000 лв. Хайде тези, които обвиняват, да вземат да погледнат себе си, да си погледнат сделките и да си погледнат близкото и далечно минало и ако са купували и продавали, на какви цени са го правили. Защото всички знаем каква е практиката в България. В случая става въпрос за едно обвинение, абсолютно немотивирано, необосновано и неаргументирано. Просто ти казват: „Този е злодей“ без да докажат или да кажат по какъв начин. Защо да е злодей, какво е направил? В случая позор за министър-председателя, че по такъв елементарен гаден начин хвърля най-верните си хора в огъня“, допълни Симеонов.

„Интересно ми е колко време ще занимават с простотии обществото. Ще ги занимават с апартаменти и сериали от рода на „Робинята Изаура“ – ще се жени ли, няма ли да се жени и с коя партия, като в същото време никой не реагира освен НФСБ на призива на ДОСТ да се прави подписка за установяване на турско малцинство в България. Къде-къде по-важни теми има, а в момента ние се занимаваме с глупости. Другата важна тема е решаването на пакета „Мобилност“ в Европейския парламент. Всичко това остава в сянката на някакви глупости, измислени скандали за апартаменти и без смисъл подадени оставки“, казва още Симеонов.

В същия дух е мнението му и за Цецка Цачева, "един от най-почтените и неукорими политици".

51

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Антикорупционната комисия мълчи за старата проверка на Цветанов
Томислав Дончев иска сагата с апартаментите да се разплете докрай

13.05.2019

3714 53
Цветан Цветанов сложи носия за 150 чевермета в Златоград

04.05.2019

13902 47

Коментари

Страници

E66

Егати държавата, дето тоя и е бил вицепремиер...

Хулиган

Възкръсна най-сетне циганката, гдето ни хвали...

 

http://www.drago.info/index.php/2018/05/05/nsbop/

 

 

Penchobre

Тоя, като чуе "оставка" и се хваща за кобура. Нали и него го порази. 🐒

Тони Йорданов

Да бе. Дебелокожото Варели ще съветва Мутрата, дето чуства опасността от невестулката с клетките на гръбначния си мозък.

dobadoba

Валерка, влезеш ли в кочината се омазваш в...

⚓️

По-добре се разбери някак с Болен и Воеводата...

Обединението прави Силата!

slavabg

Ха ха ха... 🌻

 

обича ме - не ме обича, обича ме - не ме обича...

 

Краставите магарета се надушвали 😆

Мошеник

Тоя е психопат, неможе да направи разлика между положително-отрицателно в отношенията, между хората и  в обшеството също!

PlaNed
снимка на PlaNed

Не мога да разбера за какво някои по най-лумпенски начин...

Лумпена, лумпени думаше...

Този още ли не си е намерил релсата?

банда

По-добре се разбери някак с Болен и Воеводата..

На тях двамата това пък защо им е? Този е точно толкова неприятна персона, колкото Цецо и Станишев. До голяма степен, точно обвързването с него и ГЕРБ, сега ще им изиграе лоша шега, а ако не се разкачат от него- шансовете им стават нулеви...

Не че нещо е останало за спасяване де... 

Доси

Усещам че Шайката си намери втора патерица! 
СЕГЕ на изборите ще успее да задържи властта с две патерици - синя и "патриотична", а и така наречената Воля /за далавери/ също може да свърши работа... 

Invisible

   Като се чудя кой от  сега действащите политици да избера за диктатор, все на Симеонов ми се спира погледът.

   

банда

Аха. За бананова република като нашата, е идеален. И визия, и манталитет има. Само една по- пищна униформа требе. 

Забравих- и резиденция в колониален стил

Miranda
снимка на Miranda

Валери Симеонов е във форма да разсмива днес 😉

zumer

Кресливец- празнодумец.

PlaNed
снимка на PlaNed

Милата рИдакция се е заела старателно да ни весели и не спира.

Започна с Маманът, продължи с Банов и за капак пусна и Валерко

Смех, смех, смех! ( По нашия пръв партиен и държавен ръководител! )

Manrico
снимка на Manrico

И какво излезе сега - Баце се усуква и отстъпва пред бесепарите, а от цялата коалиция само бачо Валери има топки да излезе и да им се опре. Мачкай, Валери!

Pstr

Апартаменти 200 кв.м. в един квартал се заменят с доплащане за апартамент 240 кв.м. в същия квартал. Разбирам защо на другарите това им се струва нередно, те какви заменки правеха навремето... 😂

K375

Друго не разбираш или пропущаш , от де ги цакат гърбавите , другаре некои може би , ама надали .

onzitam

Така е. Конкретен пример има на същата ул. "Латинка" №15, където един другар с влиянето си и властта която е имал в качеството му на зам. мин. пред., министър на външноикономическите връзки, член на ЦК на БКП и пр. е отнел жилището на един обикновен български гражданин.

Ето какво казва потърпевшия Иван Оризарски:

През лятото на 1982 г. бях насилствено изваден от жилището си на ул. „Латинка" 15, трети етаж - София. Бях го построил на правно основание с личен труд и средства и бях живял в него над десет години. С помощта на силови и административни служби жилището ми беше дадено на Андрей Луканов. Корумпирането чрез властово влияние беше за мен безспорен факт! 
 

 

банда

 от цялата коалиция само бачо Валери има топки 

 

 https://youtu.be/un7QiXsnF_Y

sneaky_humanoid

Апартаменти 240 кв.м. в един квартал заменени за апартамент 200 кв.м. в същия квартал. Разбирам защо на другарите това им се струва нередно, те какви заменки правеха навремето... 

Строителните фирми строят, не заменят апартаменти. Колкото и да гледаш в различна от вярната посока, нема да спасиш неспасяемото.

Дагоев

Защото тия ДОСТ са никои и не представляват сериозна извадка. Те са като ония великомакедонисти.

onzitam

Строителните фирми строят, не заменят апартаменти. Колкото и да гледаш в различна от вярната посока, нема да спасиш неспасяемото.

Значи ако имаш един голям апартамент който е на шпакловка и замазка и е трудно продаваем предвид голямята му квадратура, а от друга страна имаш възможност да го размениш за два по-малки, в същия квартал и в същия ценови диапазон, които са лукзно обзаведени и ще можеш да ги шитнеш на мига....какво ще предпочетеш? Да чакаш и да ти стоят затворени пари или да ги получиш веднага?

Su38

Пишеш глупости.

paragraph39

/:/ Валери Симеонов: в същото време никой не реагира освен НФСБ на призива на ДОСТ да се прави подписка за установяване на турско малцинство в България

.................................................................................................................

"Турско" ЕТНИЧЕСКО Малцинство в България ИМА- и НЕ е нужно да бъде "установявано" сега! Още повече, че се установява и е установено и с последното Преброяьване на населението!

Впрочем, в България има НЕ само "турско", но и други ЕТНИЧЕСКИ Малцинства: циганско, арменско, еврейско, руско, арабско и т.н.!

Всъщност, ДОСТ /или който стои зад и над ДОСТ/ иска да бъде установено "турско" НАЦИОНАЛНО Малцинство в България- което Малцинство да бъде признато, като такова/национално!/ и да ползва права, защита и привилегии по европейската "Рамкова конвенция за защита на националните Малцинства"/ратифицирана от Република България на 18.02.1999 г, но с "Особено мнение": че в България НЯМА национални малцинства! Което прави чест на Мнозинството на СДС в Парламента и на Правителството "Костов" тогава!!!/.

Защото в България НЯМА и НЕ може, нито юридически, нито фактически, да има НАЦИОНАЛНИ Малцинства- защото България, в резултат на двете световни войни, е свила територията си, а НЕ я е разширила, за сметка на съседни Нации и държавите им! ТЧК

УТОЧНЕНИЕ: "Национално Малцинство" в една държава са компактна група хора, които или предците им, са били Граждани на друга държава, но поради промяна на междудържавните граници, са се оказали на територия на друга държава и, пряко волята им, са станали нейни Граждани! Впрочем, в едно национално Малцинство може да има хора от повече от един Етнос- тъй като във всяка Нация има повече от един Етноси! НЯМА, НЕ може да има- и НЕтрябва да има!- в 20-ти и 21-ви век "етнически чисти Нации", моноетнически Нации", едноетнически Нации"!

Принадлежността на човек към дадена Нация я сочи, единствено и само Гражданството/паспортът/ му!

А принадлежността на човек към даден Етнос я сочи кръвта му, ДНК-то му, Родът/Родословието/ му, "майчиният" му език и прочие, или етническото му субективно Самоопределение! КАЗАХ!

kissсинджира

Чичо Варели пак демонстрира какъв социопат е, че е опериран от съвест.

 

И цоциолозите на герберастката амбразура и те, повтарят като развалени латерни "всичко е законно", нямало да има проблеми за  ГЕРБ. Еми като страната на бананово-тиквена република, как няма всичко да е законно, преди да е имало разследване, а те даже и не искат разследване, как няма ГЕРБ да оцелее с медийни шарлатани ьа патерици. Ми ще оцелее, щото за тях, пещерните антикомунисти, най-важното е БСП да не е на власт, без значение какви корумпета са ГЕРБ. 

Su38

Понеже е законно, е морално. А щом е морално, значи е законно. Това им е логиката на адептите цъфтанови-магнолиеви.

sneaky_humanoid

Тоя излезе по католик от папата. Дончев не се хвърли на амбразурата, ма Варели е пръв.

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Баце се усуква и отстъпва пред бесепарите,

 

Кви бесепари? Да не би да се събуждаш от кома и да не знаеш откъде му дойде на Баце ти? 😃

Той даже заръча на Цецо да пита в Щатите що така. Ама не на уше, а публично заръча. 🚬

buratinob

Много станахте дето се борите за релсата.

 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×