facebook
twitter

Горещи новини

По документи прокурорът Гешев бил в Москва при ареста на Иванчева

Привидял ли ни се е пред Спортната палата, или това е негов клонинг, пита бившият кмет на "Младост"
7302

Осъдената на първа инстанция за искане на подкуп бивша кметица на столичния район "Младост" обяви на профила си във "Фейсбук", че зам.главният прокурор, който участва в нейния арест на 17 април 2018 г. в този ден по документи е бил... в командировка в Москва. Това е станало ясно от отговор на въпрос на вестник "Дневник" от страна на прокуратурата.

Ето и целия пост на Иванчева:

"Иван Гешев е бил в Русия по време на акцията на 17 април 2018 г., при която бяха задържани кмета на "Младост" и заместничката й - това се опитва да убеди прокуратурата в имейл, изпратен до медиите. Поводът за писмото е запитване от "Дневник" за посещенията и обученията на прокурори в Русия. Подопечните на Цацаров опровергават информация на изданието, че градският прокурор Емилия Русинова е била в Моква през 2018 г. И тук следва интересното: "Заместникът на главния прокурор Иван Гешев е бил в руската столица в периода 16.04 - 18.04.2018 г. Тогава, като административен ръководител на Специализираната прокуратура, той е участвал заедно с още двама свои колеги в кръгла маса на тема "Противодействие на тероризма".

Опитваме се да проявяване разбиране към зададената от тъмни кръгове политика на Главната прокуратура, но не разбираме колко оплетени са схемите й.
ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ИВАН ГЕШЕВ КОЙТО КОМАНДВАШЕ ПОЗОРНАТА АКЦИЯ ПРЕД СПОРТНАТА ПАЛАТА А ПРИСЪСТВИЕТО МУ ТАМ НА 17.04.2018 Г. Е ЗАПЕЧАТАНО ОТ ДЕСЕТКИ ТЕЛЕВИЗИОННИ КАМЕРИ!

ЗАТОВА ПИТАМЕ - бил ли е командирован Иван Гешев в Русия по това време? Привидял ли ни се е пред Спортната палата или това е негов клонинг? Защото ако не е така, това означава, че освен лъжи и лайномети по малкото останали стойностни медии в България прокуратурата се самоуличава в източване на пари от командировки?"

20

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Иван Гешев е бил в Москва на 17 май, а не на 17 април 2018 г.

17.07.2019

2871 8
Прокурорската колегия претупа доклада за качествата на Гешев
ДАНС разпитва над 2 часа ръководството на БНР

14.09.2019

3302 18

Коментари

Бравонавас

Беше, беше🏃И командировъчни взе даже.

Хулиган

Или, докато се бори с корупцията, използва дубльор да плещи врели некипели пред репортерките...

http://www.drago.info/index.php/2018/12/28/borbata...

вила

Един от възможнитие изводи от фактите е: Има си  законно двойник,който е изпълнявал  служебните му функции в България или Русия в посочения период.

Давам възможност на други  да направят другите логически изводи,се пак този е най-безобидният.

ArcheoBG

Така или иначе я осъдиха на база събрани СРС-та само за искането на подкуп.

Solace

Опа...

ppipi7766

ХА-Ха-Х , а некой партнери говорят,че САЩ били "страната на неограничените възможности".

АлоУУ хамериканците, срещу нас да бягате не можете да ни стигнете!😂

ЗТБХЦ

Банална българска мърлящина -- навсякъде и във всичко.

 

Сегодня, 17 мая 2018 года, в Генеральной прокуратуре РФ состоялась рабочая встреча с представителями прокуратуры Республики Болгария.

В мероприятии приняли участие начальник управления по надзору за исполнением законов о федеральной безопасности, межнациональных отношениях, противодействии экстремизму и терроризму Генеральной прокуратуры РФ Юрий Хохлов, руководитель Специализированной прокуратуры Республики Болгария Иван Гешев, сотрудники профильного управления Генпрокуратуры России и представители болгарской делегации.

 

https://prok-murmansk.ru/genproc/3129-v-generalnoy...

ИвКо

Има си  законно двойник,който е изпълнявал  служебните му функции в България или Русия в посочения период.

Дали двойникът му е бил на заплата или е бил на доброволчески начала?

дядо яга

прегледах сайта на Руската ГенПрокуратура...изобщо не си и помислям, че там са допуснали някакво грешка...

Сегодня, 17 мая 2018 года, в Генеральной прокуратуре Российской Федерации состоялась рабочая встреча с представителями прокуратуры Республики Болгария.

В мероприятии приняли участие начальник управления по надзору за исполнением законов о федеральной безопасности, межнациональных отношениях, противодействии экстремизму и терроризму Генеральной прокуратуры Российской Федерации Юрий Хохлов, руководитель Специализированной прокуратуры Республики Болгария Иван Гешев, сотрудники профильного управления Генпрокуратуры России и представители болгарской делегации.....Има ги нашичките и на снимки...Там на първа линия е именно Гешев...Озадачен съм...Този индивид, Гешев, със садистична упоритост е на всяко местопрестъпление...клонинг на Борисов като беше начинаещ...не е важно за какво, важното е да си ти,само и единствено ти пред камерите....изтъркан номер. И пред камерите при Иванчева си беше именно Гешев....като един човек, на който сме делегирали огромно доверие....Мъдър, владеещ се, говорещ само проверени и безспорни истини....... Пази Боже !........Хм..задават се весели времена...Сега да видим като как ще  обясни Великия Гетсби/по нашему Гешев би/ кой лъже..А е казал руснаците, а е напляскан...а е казал телевизиите-пак е напляскан.....

kokaracho

"Иван Гешев е бил в Русия по време на акцията на 17 април 2018 г., при която бяха 

 Сегодня, 17 мая 2018 года, в Генеральной прокуратуре

Калинки. Завинаги 

Хумангоид

Чак пък бива ли тъй да се излагаме...😅

Purple_Haze

Важното е, че прокурорът със знаменателното име си е получил командировъчните пари, нали?

myrmorko

Водата при извора е най-чиста:

https://www.genproc.gov.ru/smi/news/genproc/news-1...   В Генеральной прокуратуре Российской Федерации состоялась встреча с делегацией Прокуратуры Республики Болгария.

 

 

mr_self_destruct

Някаква калинка е объркала датите, какво толкова.. 

Васик

Твърдението "Сменя си показанията като циганите" не е дискриминационно. В случая това се отнася до прокуратурата.

Тринити

"В Русия съм,в Русия съм......"

OldTen

И кои са тези документи, руски? А защо не се позоват на български такива? И какво отменя това корумпираноста на госпожата? Смешен плач!

Хуберт

 

 

А бе, OldTen,  ти откъде знаеш, че е корумпирана.  Да не си присъствал на пазарлъците на Иванчева.....аа....сетих се. Казали са ти го прокурорите-корумпета....Гешев, например.

VIII_Ви'Ай'Ай'Ай

Не всички са доволни, че корумпето е гушнало и командировъчните?

Хуберт

 

 

 

Влез или се регистрирай за да коментираш

×