facebook
twitter

Горещи новини

Отдават трезора, партера и втория етаж на КТБ под наем

284
Илияна Кирилова

Синдиците на КТБ отдават под наем част от административната сграда на обявената в несъстоятелност банка в столичния център.

Новата процедура по отдаване под наем на сутерена, партера и втория етаж от сградата на площад „Джузепе Гарибалди” в София е стартирана от Ангел Донов и Кристи Маринова, двамата заедно упражняващи правомощията на синдик на „Корпоративна търговска банка“ АД (в несъстоятелност).

В сряда сутрин синдиците съобщават, че отдаваната под наем част от сградата е предназначена и използвана до момента за извършване на банкова дейност, като: Сутеренът, находящ се на етаж -1 (минус едно), се състои от: банков трезор и преддверие към него, трезор – касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни помещения; Първи (партерен) етаж се състои от: салон за клиенти, салон за служители, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „Иван Н. Денкоглу”, помещения за охрана, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Етажът разполага с вход от ул. „Граф Игнатиев”, както и вход от ул. „Ангел Кънчев”; Втори етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за почивка, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни помещения.

Синдиците Донов и Маринова обявиха процедура за отдаване под наем на същата част от централата на фалиралата банка и през юли 2018 година.

КТБ е в несъстоятелност още от 20 юни 2014 година. 

 

Източник: БГНЕС

Ключови думи:

КТБ, сграда, синдици
1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

3 години по-късно: леля Гошка е още по-добре

02.03.2020

МИЛА КИСЬОВА

9799 6
9 прилики между акциите срещу Васил Божков и КТБ

31.01.2020

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

13118 1
Синдиците на фалиралата КТБ са успели да съберат 20% от активите й

28.01.2020

411 1

Коментари

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Изкушавам се. Според Гешев има едни двеста милиона в чували, може да са скатани някъде там.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×