facebook
twitter

Горещи новини

ГКПП "Капитан Андреево" отчита рекорден трафик

През пункта са преминали близо 10 000 автомобила с над 32 000 пътници, около 2 часа отнема преминаването на границата
1482
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

ГКПП „Капитан Андреево” отчита рекорден трафик в последните 24 часа, съобщи бтв.  През пункта са преминали близо 10 000 автомобила с над 32 000 пътници в последното денонощие. На всяка минута влизат по няколко автомобила. Образували са се 9 колони на всички гишета, а дължината им е около 200 метра. Общо около 2 часа отнема преминаването през границата. 35 гранични служители работят на пункта, при необходимост ще бъдат извикан и допълнителен персонал. 

Интензивен е трафикът на леки автомобили на всички сухопътни гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на границата с Румъния и в двете посоки, по данни към 12.00 часа, съобщиха от ГД „Гранична полиция“, цитирани от агенция "Фокус". На ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа" на българо-гръцката граница трафикът на леки коли също е интензивен и в двете посоки. На ГКПП "Калотина" на границата със Сърбия трафикът е интензивен на вход за леки автомобили.

 

14

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

За 20 дни са връчени фишове за 1,5 млн. лв. на ГКПП

30.06.2020

Обновена

940 20
Юристи: МВР неправилно отнема книжки на границата заради глоби

12.06.2020

ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА

5382 25
КАТ ще спира за неплатени глоби на още 8 ГКПП

11.06.2020

1765 25

Коментари

Stern

На ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа" на българо-гръцката граница трафикът на леки коли също е интензивен

Хората тръгнали на плаж на родното море, ама сбъркали пътя, покрай ремонтите.

PlaNed
снимка на PlaNed

Много се повиши благосъстоянието на територията под Неговото управление, а дори за тези, които не могат да си позволят да пътуват, има родното бетономорие... ? ? ?

kaily
снимка на kaily

Влизат турците и отиват по черноморието, щото чули, че било качествено и евтино.

dimitrov7

В Германия в много провинции започна лятната ваканция, и турците се прбират към Турция. 
На Капитан Андреево от това е в момента опашката.

Има информация кога започват и свършват ваканциите в Германия в различните провицнии, осведомете и избягвайте съответните уикенди ако се движите някъде по трасето от Турция до Германия.
Както и граничните власти могат също да я имат пред вид и подсилят смените.

RRZ4

Много започнаха да пътуват българите... Уж много бедни, а само чужбина гонят...

 

Родното черноморие не им стига дори! 

н16
снимка на н16

То въпроса е, не колко МПС минават, а с каква регистрация са. 

RRZ4

Българи са!

RRZ4

.

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Българи са!

 

И всичките 32 000 се юрнали към Турция? ?

 

Турските гастарбайтери се прибират. Всяка година е така. 

RRZ4

Питай съседите ти къде отиват да почиват!

Предводител на ...

Нема значение кви са, важното е, че влизат в статистиките на Ангелкова наред с прелетните птици и облаците в небето.

RRZ4

А черноморието е празно!

сталкер пустиняк

Било празно Черноморието!

Ами така ще е, като трябва да се научат гърчолята как се почива!

 

Публикувано във факти.бг:

"Случвало ли ви се е да ви е срам от простотията българска. Не от вас самия, не от роднини, не от приятели, а от сънародниците ви в чужбина. Мен ме беше срам и сега ще ви разкажа как Бай Ганьо прекара един ден на плаж в Гърция," започва разказа си читател пред trafficnews.bg.

"Съботен ден, красивият и спокоен плаж на Керамоти. Мястото е известно сред нашенците и може да се нарече любимо на пловдивчани. Деца си играят, плажуващи почиват, приятна музика се носи от заведението. Идилия. До момента, в който един рейс с нашенци не се изсипа на пясъчната ивица. Викове и крясъци оглушиха плажа. Две двойки се приближиха до свободния чадър с четири шезлонга. Един от мъжете се огледа, ослуша, сложи бохчите и зачака дамите да си харесат място. Стоейки прав, започна да повтаря едно изречение, свързано с майката на сервитьора. Момчето от плажа най-любезно му каза, че ще донесе маса, да не се притеснява. Нашенецът и дума не разбра и започна да псува.

Настаниха се всички, викайки колко е хубаво. Масата се донесе и бе дадено меню. Сервитьорът се оттегли, за да не притеснява клиентите и да ги остави да си изберат. Последва отново онова с майката и цените. „Мама ви византийска… едно фрапе 2 евро и половина”, поне 10 пъти се повтори. Започна ваденето на кърпи, плажни принадлежности и прочие. Дамите решиха, че ще се преоблекат на плажа, тъй като според тях съблекалнята и тоалетната се плащат. Прикривайки се уж с хавлии, се започна събличането, но… половината плаж стана свидетел на интимните им части. (Само да подчертая, че на плажа всички санитарни възли, съблекални и душове са без пари, независимо дали си гост на заведението или не). След като скандализираха половината плажуващи с голотата си, всички се настаниха.

Една от двойките се отправи към водата, защото, както казах по-рано, тоалетната уж се плаща. Другата двойка… те се заеха с обяда. Това тотално шокира българи, гърци и румънци. Дамата извади вестник от Кауфланд, постла го на масата, извади салам, домати и хляб и започна да реже. Наоколо замириса на чесън, филии се хвърляха от ръка на ръка, домати текат по страниците… думите май са излишни... Всички погледи бяха втренчени в пълната дама, режеща домати и салам. След угощението дойде ред на поръчка. За да е по-евтино, всички поръчаха фрапе. Донесоха им го и се започна отново с псувните, дори от страна на жените. „Де..а и мизерниците. По-гъсто не можеха ли да го направят. Цакат ни и за тва. Мамицата ви мръсна”, кънтеше в района на шезлонгите.

Кадър: Youtube

Децата наоколо започнаха да се споглеждат. Синът на приятелите ми дойде и на ухо ме попита: „Защо тези хора толкова грозно псуват”. Аз нямах думи, не знаех как да отговоря. Българи в съседство до мен, след видяното си говореха тихо, „за да не разберат другите, че и те са от България”. Мен ме беше също срам.

И докато четете това, сигурно ще има и такива, които ще ме оплюят. Но се замислете… вие бихте ли си показали селянията в чужбина."

Лoвkия

Прекрасна новина е това, че нашето черноморие е празно*.

Дано тенденцията продължи и догодина, така и чесъните и цените ще намалеят, а хора като мен и семейството ми ще продължат да преоткриват родното море.

..................................................

*всъщност празни са само журналистическите кратуни, твърдящи това, както и на онези, които го вярват и повтарят.

Туристите наистина поне до този момент са по-малко от предишни лета, но с едни 15-20% да речем.

Влез или се регистрирай за да коментираш