Медия без
политическа реклама

Киберфолк: Луната обмисля да кандидатства за член на НАТО

21 Авг. 2023
Телеграм

Неуспешното прилуняване на руската космическа станция "Луна-25" съвсем естествено завладя вниманието на социалните мрежи, предизвиквайки вълна от хумор, сатира и забава.

 

 

Станция "Луна-25" изпълни всички поставени задачи, успешно се прегрупира и в качество на жест на добра воля зае по-изгодни позиции на повърхността на Луната. При извършването на маневрата бяха унищожени 100500 танка "Леопард", 30000 установки "Хаймарс", 7 авианосеца и Звездата на смъртта.

 

 

 

 

 

 

Луната обмисля да скъса с неутралитета си от милиони години и обмисля присъединяване към НАТО след предполагаемата атака с космически камикадзе-дрон "Луна-25". "Ние не можем да живеем мирно, докато Русия продължава да изхвърля боклука си в нашите лунни кратери", заяви лунната федерация.

 

Шойгу, Герасимов, къде е "Луна-25"?

 

 

 

Колко патриотичен шум се вдигна през последната седмица:

Русия отново е в лунната гонка!

Изплашихме САЩ!

Уникална мисия!

Натрихме носа на целия свят

Но има нюанс!

 

 

 

Междувременно бившият шеф на "Роскосмос" Дмитрий Рогозин, при когото бяха прахосани милиарди рубли за съмнителни руски постижения в Космоса, вече се изявява на ново поприще и показа най-новото оръжие на руската армия.

Русия можеше да се похвали и с други "постижения" през седмицата. Така например свещеник освети паметник на Сталин в Псковска област. При това заяви: "Вярно, че по времето на управлението на Йосиф Висарионович пострада църквата, но благодарение на това ние сега имаме много нови мъченици".

 

 

 

Църквата активно подпомага и армията в Украйна. Така например на изложбата "Армия-2023" бе показан надуваем военно-полеви храм, снабден с биотоалетна и изображение на Исус.

 

 

А тук изобщо не е ясно какво се случва, но е възможно само в Русия

 

 

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

киберфолк