facebook
twitter

Горещи новини

Без Цветанов механизмът за кворум ще забуксува, смята Каракачанов

2445
Илияна Кирилова

Без Цветан Цветанов парламентарния механизъм за събиране на кворум ще забуксува, но евентуално негово оттегляне не застрашава управлението. Това заяви пред bTV вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов по повод скандала с купения от Цветанов апартамент на по-ниска от пазарната цена.

Запитан дали Цветанов трябва да подаде оставка, както направиха правосъдният министър Цецка Цачева и спортният зам.-министър Валя Колева зради същия скандал, Каракачанов отговори, че това е въпрос на лична преценка. Той коментира още, че предизборната кампания за евроизборите започва с „компромати”. Според него, заради скандала с имотите по високите етажи на властта в кампанията няма да се чуят посланията, а на преден план ще излязат „ударите под кръста”.

Според него обаче в случая с апартаментите важното е с какви средства са купени те. Каракачанов допълни, че не е разговарял с премиера Бойко Борисов по въпроса.

По повод предстоящите евроизбори пък заяви, че иска трите партии от "Обединени патриоти" да се явят заедно, но ако това не може да се договори, предпочита всяка партия да се яви самостоятелно.

"Има още 20 дни до регистрацията, вратата до последно ще е отворена за нашите партньори", допълни той.

37

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Оставката и Корнелия

19.06.2019

Деян Копчев

1276
Каракачанов: До седмица идва официалното предложение за F-16

11.06.2019

1107 21
Премиерът купува F-16, за да вкара България в операции на НАТО

Коментари

Страници

Sapienti_sat

в кампанията няма да се чуят посланията,

 

Какви послания, бе душата? Какви компромати? Виртуални апартаменти... под закрилата на псалми!

urupuchi

ПусTланьЕ

од Падреод Шопаркачанов :

"Поснети на одпред до Копанята и ша опърдим целата Кочина на парфум! "

 

Гласувайте за нашето послание!

Грух!

Грух.

La Bamba
снимка на La Bamba
"Според него обаче в случая с апартаментите важното е с какви средства са купени те" -------------- И с какви средства са купени ??? Излиза ли сметката на Дългоглавия за покупката за милион и половина ? Ако си събере всичките депутатски заплати от както е в политиката , отчисли семейни разходи , образование на деца и т.н. , само банички да е ял , и да няма маркови костюми по за няколко хиляди , и да няма ризи с монограми TZV ... пак не му се вързва бюджета !!! Вършецкият дебил е за затвора. Пече се.
sneaky_humanoid

Мдааа... бях прочел "отделяне" наместо "оттегляне". 😁

SSlavov

Без Цветан Цветанов парламентарния механизъм за събиране на кворум ще забуксува

 

Ще се покажат и други апартаменти  на забуксували - вероятно е открил нова единица за разплащане

Диагностик
в случая с апартаментите важното е с какви средства са купени те Апартамента е купен "на зелено", като в замяна ЦЦ предоставя 2 луксозно обзаведени апартамента, а разликата в квадратурата доплаща с изтеглен кредит. Войводата толкова ли не може да проумее това? И сред войводите на партиите има 80%-ни. Във всички!
Асол
снимка на Асол

Това датите на "сделките" за нищо ги нямате...даже Цеца не си е купила апартмана "на зелено", а на изкоп. Ошашавихте се, ей!😅

SSlavov

По-важно е ,че Цветанов инициира проверка по въпрос за Комисията по жалбите на граждани и го дава на Фъндъкова ,която няма компетенции да разследва  -това е 4 дни преди покупката . Да покажат отговора на госпожата . Да покажат протоколите от решението на комисията му за предвижване на преписката и т.д. .Политиците  мислят мащабно и понякога детайлите объркват картината - търговия с влияние е определение ,за което ББ трябва да помисли . Интерсно е кой финансира Свободна Европа  - да го пуснат на пангара кашата е голяма .

 

В случая с апартамента на Цветанов са бързали - имало е два почивни дни и наложат ли се действията им във времето може да се проследи картината - да не се получи немножко ошибались  или каква я думахме , а какво се получи .

Джиджи

Кво ше му мисли?!

 

Да отваря направо НК. Или Конвенцията ... 💃

ИлияНиколов

Срещу 2 луксозно обзаведени апартамента, доплащане и... влияние. 

slavabg

Альоооо, тумбак! Ако не ни дреме за ментор цвичка, мислиш ли, че ни дреме за вашио кворум? ... па още по-малко за ваща коалицийка, само отлагате неизбежното - свършени сте! 

 

цвики и да си нагласи следващите избори, положението ще става още по-лошо, нищо добро не ми говорят звездите за никой от вас! 😆

volog2

Какво означава “луксозно обзаведен апартамент”!?

може ли това “обзавеждане” да е около 2-3000 евро на кв.м колкото е разликата в цената? Със златни кенефи и диамантени  абажури ли е бил Цветанът?

Джиджи

Плюс резервно цукало и бидЕ. 😂

Justinian2
снимка на Justinian2

От кога строителните фирми проявяват интерес към обзавеждането на жилища , които изкупуват ? 😅😁😵

Banshee
снимка на Banshee

Свършени са горките. Имам визия с какво ще се занимаваме в следващите 30 години - бивши гербери ще обивняват други гербери и негербери, че някога били гербери.

Асол
снимка на Асол

 Със златни кенефи и диамантени  абажури ли е бил Цветанът?

Това не би било някаква голяма изненада...😅

Предводител на ...

Цеца не си е купила апартмана "на зелено", а на изкоп

Цеца в паниката не се сети за най-ранния си договор за апартамент на това място - с фирмите Геология и Седимент.

Отгогаго е харесАла, ехееее ...

volog2
Вместо диван ползвал седалка от РолсРойс. Това не е социалистическа кола, си повтарял
Предводител на ...

Какво означава “луксозно обзаведен апартамент”!?

У селО Шума - кухненски ъгъл с промазка наместо дамаска от жакарТ.

Диагностик

3000 апартамента е продала фирмата в последните години. Да се проверят и останалите купувачи - престъпници. 

В очите на обикновения българин (не трол) сума от 250000 лв за жилище изглежда твърде висока, определено непосилна. Той не разсъждава толкова върху квадратурата... 

Блъскането по струната на "евтините апартаменти" гали само определени политически уши.

Дали точно през м.май няма да изкочат нови пресни имена и от други партии? Да изчакаме обявяването на листите. И на Слънцето има петна.

Някои определено считат, че новите коли Бентли, Мерцедес Maybach, Порше Каен, Ауди А8... също са евтини. Други ги сравняват с Дачия и Лада... 

Sapienti_sat

Записа ли се на "Стената на плача" на винкелесата Соколова?

sneaky_humanoid

И на Слънцето има петна.

Същите кат тия по чепиците на Баце. Да изчистим и слънцето!

фен

В очите на обикновения българин (не трол) сума от 250000 лв за жилище изглежда твърде висока, определено непосилна

 

Тази сума не е толкова висока.

Само че апартаментът с асансьора струва минимум ЕДИН МИЛИОН ЕВРО по пазарни цени.

Няколко въпроса:

1. Откъде Цеце Крадецо има ЕДИН МИЛИОН ЕВРО за апартамент?

2. Откъде ИТ-то на ОПГ ГЕРП, със скромна заплатка има пари за два луксозно обзаведени апартамента в друг квартал, които Цецо Крадецо уж му предоставил?

Асол
снимка на Асол

 Откъде ИТ-то на ОПГ ГЕРП, със скромна заплатка има пари за два луксозно обзаведени апартамента в друг квартал, които Цецо Крадецо уж му предоставил?

Тоз въпрос упорито се неглижира, а не трябва. Все пак човекът е уреден на работа в РВД...да, на същото място като съпруга на Маман. Не можем да отречем, че местоработата им е пробрана съобразно образованието и личните им компетенции. Би било също така много интересно да се провери как точно се назначава на работа в ...държавното предприятие РВД🚬

Предводител на ...

В очите на обикновения българин (не трол) сума от 250000 лв за жилище изглежда твърде висока, определено непосилна. Той не разсъждава толкова върху квадратурата... 

Напротив, разсъждава. И се пита как прошляци с по три хиляди лева официални доходи и хоризонт за получаването им макс. 4 години закупуват подобни жилища.

Башка се пита и всички други неща, които бяха запитани в последната седмица.

фен

На вниманието на герберастките тролчета:

 

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/oferta-ot-2016-g-ts...

 

Реална оферта, Цени 2016 година, БЕЗ ДДС, етап "преди изкоп, в сградата на Цеца Мамата. За последен етаж - 2 400 евро без ДДС на зелено. На етап "шпакловка и замаска" минават 3 000 евро БЕЗ ДДС, без проблем.

Сградата не е толкова престижна колкото на Цецо Крадецо, няма и ВИП асансьор.

Пита се колко струва апартамент- в "сграда на годината", пак последен етаж, със собствен асансьор, на шпакловка и замаска, и то две години по-късно?

Отговор - поне 4 000 евро на квадрат.

 

Предводител на ...

Все пак човекът е уреден на работа в РВД...да, на същото място като съпруга на Маман

Чакам да видя на Вучката пентхауса.

Асол
снимка на Асол

Напротив, разсъждава. И се пита как прошляци с по три хиляди лева официални доходи и хоризонт за получаването им макс. 4 години закупуват подобни жилища.

Е, ако си позволим да поспекулираме, можем да предположим, че произходът на париците за апартаментите са от нетрудови доходи като, например....кеш от рушвети, разлики от договори по ЗОП, разрешителни и прочее подобни странични занимания, описани в НК

Предводител на ...

А може би са намерили имане в изкопите, които са оглеждали?

Асол
снимка на Асол

Проблемът е и че за иманярство има състав в НК

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×