facebook
twitter

После

Тварь ли я дрожащая?

Злокобни сценарии

1 130

Отново злокобен сценарий, застрашаващ сеизмичната обстановка на Острова на стабилността! 

Първо два вибратора легализираха порножурналистиката като нормално средство в политическата борба и в борбата за върховенството на закона (Иван Гешев) - сензационният сайт ПИК събра две успоредни теми, както две успоредни прави се събират в безкрайността. Двете теми са - вибратори и Марш за Иван Гешев; ПИК ги комуникира заедно в такъв мисловен порядък: в кампанията за кмет на столицата има два вибратора, това е невиждана перверзия, хайде всички да подкрепим кандидатурата за главен прокурор на Иван Гешев, който ще спаси християнските ценности и ще опердаши олигарсите. Ако не вярвате - направете малко трафик на сензационния сайт и ще видите, че точно така се представят нещата - или перверзна политика с вибратори, или законност и пристойност с Иван Гешев! Това е съдбовният избор! 

Според друг злокобен сценарий - руски шпионин действа в България под дълбокото прикритие на русофил! Бедни Щирлиц, защо не умря в Западен Берлин! Сега Иван Гешев и Сотир Цацаров - бъдещ и настоящ главен прокурор, един през друг рецитират тезите на Пеевски, представяйки ги като борба с руското влияние в България. Най-лошите русофили според държавното обвинение са Цветан Василев, който се опитва да съди Пеевски по американския закон с глобално покритие "Магнитски"; и собственикът на оръжейно предприятие, което няКОЙ иска да прилапа, откак изгърмя КТБ. 

Според трети злокобен сценарий - руското посолство в България се опитва да отрови вътрешнополитическия дебат посредством изложба със спорно заглавие - "Освобождението на Източна Европа от нацизма". 

Всички тези ужасяващи сюжети избледняват като юноша пред това, което извади вчера Нова телевизия. 

С известно неудобство в сутрешния блок съобщиха кръвосмразяващата новина, че бившата кметица на "Младост" подготвяла метеж и държавен преврат, а най-вече атака срещу Иван Гешев, след който така или иначе ще падне и правителството. Крехката (политически) Иванчева подготвяла някакви деструктивни действия, които явно представляват заплаха за националната сигурност и победилата стабилност. 

Доказателствата за този подготвян метеж са тайни разговори и чатове, записани от буден аграматичен гражданин и внесени в прокуратурата. Същият обяви, че "няма да откаже интервю" на Нова телевизия и днес вероятно ще разкаже по телевизорите какво знае за този ужасен Иванчев сценарий. 

В онлайн публикацията ни прилагаме линк към репортажа на Нова телевизия, за да разберете за колко сериозна заплаха става въпрос - гледайте репортажа само с едно око, защото е много страшен! 

За нуждите на хартиеното ни издание вадим част от скандалния диалог, записан вероятно със скрита камера и внесен под формата на сигнал в прокуратурата. Вносителят на сигнала се казва Йордан Бонев, сподвижник на Бисер Петното.

Гражданин: На протеста на 12-и за Бойко Атанасов ли да викат?

Иванчева: Против Гешев. 

Гражданин: Против Гешев? 

Иванчева: Да. Трябва да свалим Гешев, пък кой ще сложим, дет се казва, няма значение. Е, има значение, естествено. 

Гражданин: В смисъл, той Бойко Атанасов пое ли ангажимент да ви махне поне обвиненията?

Иванчева: Нашите ли? Не. Аз не съм се пазарила, аз не правя сделки. Аз съм малко тъпо парче. Разбираш ли? Малко съм идеалист, малко съм куку. (...)

Гражданин: В смисъл, падане на Гешев, на кабинета?

Иванчева: Да. (...)

***

Според нас този "сигнал" е в полза на Иванчева - в неразрешен запис тя си казва, че не се е пазарила за личните си проблеми с правосъдието, но иска да паднат Гешев и кабинетът, което все пак го искат и други хора в тази държава, без да са превратаджии. 

Как това нещо ще се представи за "метеж", не става много ясно - още не е толкова оглупен тоя народ, надяваме се!

За финал напомняме, че думата метеж е сродна с метла - много важен инструмент за всяка община и институция! И в тази връзка копнахме една фраза от "Престъпление и наказание":

Не само със скубане на перчеми, но и с метла не би било лошо да се обработят някои тъпанари! 

 

 

3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Експертиза отложи делото "Иванчева" за юли

20.05.2020

ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА

3533 25
Върховният съд излъчи в YouTube дело срещу прокурор

18.05.2020

587
Как пропадна абсурдният опит за преврат срещу венецуелския президент

Коментари

Mitnicharъ

??

Миряна Б.

В руския език, по-близък от нашия до изначалния славянски, има няколко думи за метла. Цитат от романа "Зависть" на Юрий Олеша,виден  одесит : "Подошла цыганская девочка величиной с веник. Она предложила лилии. – Пошла вон, – сказал ученый старик".

 

Две бабы-яги поспорили , что быстроходнее:ступа или помело ? одну и ту же дистанцию в 288 к баба яга в ступе пролетела за 4 часа а ...И Пушкин е боравел с тези магьоснически понятия. Има ли магия, има и метеж. Но в нашия случай метежът е прекрасно преддверие на изборите на кмет на София. Столицата ще бъде чистичка, без магьосницата Фандъкова да я мете. И от Мая Манолова няма нужда, та е дистанционна магьосница - вижте и занаята само - Омбудсман.Нещо османско, магическо, с джинове в шишета и газови лампи с американски газ.

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

Според нас този "сигнал" е в полза на Иванчева - в неразрешен запис тя си казва, че не се е пазарила за личните си проблеми с правосъдието, но иска да паднат Гешев и кабинетът, което все пак го искат и други хора в тази държава, без да са превратаджии. 

Как това нещо ще се представи за "метеж", не става много ясно - още не е толкова оглупен тоя народ, надяваме се!

?

Забележката ми към редакцията е, че не е посмяла да помести позицията в друга секция - Първа страница или "Наблюдател".

Влез или се регистрирай за да коментираш

×