facebook
twitter

После

Прелет над печата

Прасета и старини

486

Вестниците едно време публикуваха новини, обаче остаряха морално и вече пишат старини. Не само у нас. Да вземем Брекзит (или "Бризход") - чисто нова работа, още неопечена и неясна. "По сценарий от Студената война евакуират кралицата при бунтове след Брекзит". За това съобщил пръв "Сънди Таймс", цитират го неколцина наши воглаве с "Телеграф". "24 часа" допълва: "Специалният план за евакуация е предвиден още от времето на Студената война, когато Великобритания разглежда сериозно заплахата от нападение с ядрено оръжие от СССР". Демек няма новичок  - всичко е добре забравен старичок!

Страстта на "Труд" да громи еколозите е сравнима само с тази на Тръмп, който гътна глобалното затопляне за има-няма половин мандат (вж. рекордното застудяване в САЩ). "Сайтът Airsofia.info дава сбъркани данни за въздуха. Любителски уреди с грешен алгоритъм паникьосват столичани", овладява обществените паникатаки вестникът. А че Столична община не прави нищо даже на любителско ниво да намали замърсяването с ФПЧ - ни дума.

Същият вестник информира, че: "Средно през 10 минути мислите и емоциите на хората по един или друг начин имат еротична тематика". Твърди го д-р Илия Илиев, когото познаваме и като автор - громител на западната гнилост. Еротичното е налице и в аления орган "Дума", който също се тресе от предизборни вълнения: "ГЕРБ променят Изборния кодекс за служебна победа". В секса може и да е неважно кой е отгоре, но във властта не е така.

Все пак в "Годината на Прасето - изобилие и веселби", намира поводи за оптимизъм "24 часа" на Китайската нова година. "280 000 празнуват виното, 10 пъти по-малко са влюбените", преброява веселяците "Монитор", чийто издател е известен като фигура от китайския зодиак, а тук наричаме изданията, контролирани от него, с обобщителното "Корпуленшън Таймс"

Завършваме прегледа на старините и прасетата в пресата, пропуснахме "ПРАС-ПРЕС"

Ключови думи:

прелет, вестници, прасета
Все още няма коментари

Още

Да дойдат танковете

22.02.2019

535
Най-дългият влак

21.02.2019

422
Гольовци и бели мечки

19.02.2019

500

Влез или се регистрирай за да коментираш

×