facebook
twitter

После

Бързи, смели сръчни

Кой пусна Франкенщайн и Баба Яга в махалите?

628

Слухове, че социални извеждат деца от училище подлуди няколко български града и родители от ромските махали, уплашени от слуховете, нахлуха в училища да си приберат децата.

МВР и великите служби за опазване на обществения ред казаха, че тоя път ще изловят подстрекателите - а голяма част от тях са известни с дейността си от години. Дето се вика - целият фейсбук знае кой сее информационни изпражнения, службите и правителството не знаят. 

След като търпяха дългогодишното облъчване, най-накрая вицепремиерът Томислав Дончев мъцна, че "чиновник от Министерството на отбраната" е сред организаторите на истерията. 

Този "чиновник от Министерството" най-вероятно е шефът на комуникацията Александър Урумов - пиар, драматург, евангелист и неуморен пропагандатор на популярни тези от сорта на "пазете децата, джендърите идват". Урумов освен всичко друго беше шеф на пресцентъра на БНБ по времето, когато изгърмя КТБ и съответно БНБ трябваше да контролира и предотврати тая работа. 

Урумов беше и кандидат за евродепутат от ВМРО, но не успя да се класира за Европарламента и си остана в министерството. Работата му като шеф на комуникацията вероятно е натоварена, но пък Урумов е човек, пълен с идеи и енергия - той е поразително активен в социалните мрежи, чест гост е и в телевизия "Европа", която не е на правителството, но не ѝ личи.

Тезите, които застъпва и пропагандира, са в познатия спектър на "тънката струна" - абортът е убийство; гейове, "джендъри" и третият пол се опитват да разрушат християнската цивилизация посредством Истанбулски конвенции, Стратегии за детето и норвежки схеми за отнемане на деца; в училище искат да научат децата ви да мастурбират и да станат извратени. 

Всичко това се поднася със страстни тартюфски пледоарии, за които може би никой не дава пари, но ако пък някой дава - не си дава парите на вятъра, защото Урумов е работоспособен, изобретателен и съвестен. Като го гледа човек, направо ще помисли, че безкористният Урумов си вярва, когато си разхвърля партенките из пространството.

Партенката оригинално е парцал, с който войниците заместват чорапите, но така навремето наричаха и модерните напоследък "фалшиви новини". Вестникарската партенка (duck, утка) се трансформира във "фалшива новина" и нашият еврокомисар Мария Габриел неуморно се бори с това вредно явление. 

Както вече уточнихме - с тия неприятни "новини" се борят и правителството, и службите, и неправителствени организации, и кой ли не. 

Обаче Урумов си обикаля тежките държавни служби, снася си съкровищата и никой досега от отговорните фактори не показа, че нещо е притеснен от присъствието на такъв човек във висшата държавна администрация.

Нека припомним един конкретен случай. Октомври миналата година Урумов се хвана да громи университетски преподаватели, че уж развращават младото поколение с хомоагитация, защото видял в заглавието на някакъв проект страховитата дума "джендър". "Като зема едно дърво...", закани се тогава Урумов. Софийският университет излезе с остра декларация срещу Урумов. Декларация на СУ все пак, не на кварталната кръчма. В тази позиция СУ обърна внимание, че това са действия на човек, който отговаря за комуникацията на едно от най-важните министерства в страната. 

"Наред с хулиганските обиди текстът съдържа и явната заплаха на Урумов „да земе едно дЪрво“, ако академичната общност у нас и по света си позволява дори да обсъжда теми, които не му харесват."

Познайте какво се случи с Урумов и службицата му! Премиерът, който мисли за всичко, тогава не можа да вземе отношение, с нещо друго пак беше зает.

Сега, когато чудовището на Франкенщайн вече е изтървано и полудели хора си дърпат децата от училище, управляващите се сетиха, че май имало някой между тях, който мъти бистрата вода!

Е, хайде, хайде...

Една от разликите с живота преди Прехода е, че в наши дни "Бързи, смели, сръчни" вече е игра за възрастни, а с Баба Яга и Торбалан плашат не децата, а техните родители. 

Все още няма коментари

Още

Да опазим правителството от гейовете!

18.10.2019

ВЕСЕЛ ЦАНКОВ

1534 1
Не е Урумов, недейте така, той няма нищо общо!

11.10.2019

1173 1
Кабинетът откри провокатори за психозата в училищата в собствените си редици

10.10.2019

СИЛВИЯ ГЕОРГИЕВА

1948 16

Влез или се регистрирай за да коментираш

×