facebook
twitter

После

Прелет над печата

Граждани за велико развитие

537

Читател на "После" от Шумен ни изпрати свой "Прелет над "Шуменска заря" - забележително четиво, за което тук няма място в пълния му обем, но благодарим на читателя и отделяме едно заглавие от неговия "Прелет": "Сдружение "Газ за Велики Преслав" търси помощ от Цветан Цветанов". Читателят ни е дал адрес за обратна връзка - на улица "Фридрих Енгелс" в Шумен. Вероятно улицата има ново демократично име, но нашият читател ще да е носталгик. Цветан Цветанов не е носталгик, а прагматик и казал на сдружените граждани за газифициране на Велики Преслав - "ще направя всичко възможно". 

А ние продължаваме с централния печат. 

В "24 часа" има някакъв "Гражданин за Европейско по футбол в България". За газа на Велики Преслав не сме наясно и не знаем дали и кога ще стане работата. Обаче за Европейско и Световно по футбол гарантираме, че ще стане, а и да не стане - ще отворим сума работни места за копачи. Ще закопаваме колосални средства в изкопи за стадиони. Те ще са много хубави съоръжения, в които ще ври и кипи спортен живот, а се надяваме да направят един и във Велики Преслав. Гражданинът за Европейско по футбол в България е спортният министър Кралев, който подобно на военния Каракачанов винаги дава на подресорните си един добър атлетичен личен пример.

"Стандарт" пък е свидетел на някакво разцепление в "Гражданите за еврофондове и рекет в България" - във вестника на ласките и паласките четем статията "Листопад в ГЕРБ", където Борисов е обрисуван като внезапно събудил се мениджър хигиенист, който чисти и стяга редиците, а за Цветанов в тази статия се говори със сдържан негативизъм: "Безвремието в партията на Борисов свърши. Американското самочувствие "Вие сте най-добрите", с което Цветанов надъхваше партията през януари, угасна пред синята лампа на Борисов". 

Обобщение: Борисов стяга редиците, Цветанов е умерено лош, Кралев си реди схемите, а Велики Преслав ще бъде great again.

Все още няма коментари

Още

Победената анорексия

20.05.2019

350
Най-добре е да дойде джендърмерията

17.05.2019

645
Борисов - изтърсак!

16.05.2019

958

Влез или се регистрирай за да коментираш

×