facebook
twitter

Кинопремиера

Какво предстои да видим във финала на Star Wars?

508
 снимка: Форум филм

Седмица след премиерата на трейлъра за деветия и последен филм от оригиналната сага "Междузвездни войни" ("Дисни" засега пасува за нови проекти - едва ли задълго), се появиха какви ли не информации и спекулации за това какво предстои да видим по Коледа на киноекран. Сигурно е, че Джей Джей Ейбрамс ще върне на екран най-лошия злодей от далечната галактика - император Палпатин. Неговият сардоничен смях звучи във финала на трейлъра за "Епизод IX", чието официално заглавие вече е обявено - "Възходът на Скайуокър". 

Това и други разкрития бяха направени на специалния панел Rise of Skywalker, организиран в Чикаго с водещ Стивън Колбер. Първите подробности от детайлите на сюжета, споменати на събитието, се отнасяха за това кога се случва той. Ейбрамс обясни, че действието във филма започва съвсем скоро, само месеци след събитията в "Последните джедаи" на Райън Джонсън. 

По-рано от "Лукафилм" заявиха, че смъртта на Кери Фишър през 2016 г. няма да ги възпре да използват образа й в заключителната глава на сагата. За щастие няма да се използва компютърно генериран образ на Лея Органа, а само архивни кадри, заснети преди кончината на актрисата. Ще се завърне и Били Дий в ролята на Ландо Калризиян. 

Сред "новите звезди" са Джана - изиграна от Наоми Аки, чийто път ще се пресече с този "Хилядолетния сокол". Има, разбира се, и нов дроид - нали трябва да се продава мърчандайз с логото на Star Wars! D-O се задвижва от колело, издава чудесни звуци и е зеленикав.

В трейлъра виждаме и Рей да размахва "изгубения" лазерен меч на Люк, а щурмовакът Фин има нови панталонки. Сини. 

Премиерната дата на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" по света и у нас е 20 декември.

Все още няма коментари

Още

Тайка Уайтити ще режисира "Междузвездни войни"

07.05.2020

241
Вирусът покоси джаз легендата Елис Марсалис и актьор от Star Wars

02.04.2020

Обновена

1211
Поредно сбогом от една далечна галактика

19.12.2019

АНИТА ДИМИТРОВА

2270 6

Влез или се регистрирай за да коментираш

×