Медия без
политическа реклама

Съпругата на Уил Смит: Мислех, че шамарът на "Оскарите" е скеч

Джейда Пинкет разкри, че е била разделена от шест години с актьора, когато той скочи на бой в нейна защита

12 Окт. 2023
Уил Смит със съпругата си Джейда Пинкет и двете им деца на "Оскарите" през 2022 г. Най-вляво е големият му син Трей, който е от предишен брак.
EПА/БГНЕС
Уил Смит със съпругата си Джейда Пинкет и двете им деца на "Оскарите" през 2022 г. Най-вляво е големият му син Трей, който е от предишен брак.

Повече от година и половина след инцидента на наградите "Оскар", когато Уил Смит зашлеви водещия Крис Рок заради неуместна шега с голата глава на съпругата му, Джейда Пинкет Смит за пръв път проговори за случая. В интервю тя разкри, че е мислела шамара за скеч, предвиден по сценарий. "Помислих си - това е скеч. Няма никакъв начин Уил да го удари", разказва актрисата. "Чак когато Уил тръгна обратно към мястото си, осъзнах, че не е сценарий." След като двамата останали насаме, тя го попитала: "Добре ли си?". Водещият предизвика гнева за Смит, защото се пошегува с прическата на Джейда Пинкет, която от години страда от алопеция, сравнявайки я с бръснатата глава на Деми Мур във филма "Редник Джейн".

По-късно същата вечер Уил Смит получи "Оскар" за главна мъжка роля във филма "Методът Уилямс", където играе бащата на прочутите тенисистки Винъс и Серена Уилямс.

Пинкет оповести още, че със съпруга й са разделени от 2016 г., въпреки че двойката редовно попада в центъра на медийното внимание. 

След инцидента Уил Смит, който се оттегли от американската киноакадемия и получи 10-годишна забрана да участва в церемонията по връчване на "Оскарите", се извини публично на Крис Рок. През 2022 г. Джейда и Уил, които продължават да са формално женени, вече са живели "напълно отделен живот" от години, каза актрисата в интервю за Ен Би Си, имащо за цел да популяризира предстоящите й мемоари, озаглавени Worthy.

От години за двойката се носеха слухове за изневяра или "отворен" брак. "Ние изпитваме дълбока любов един към друг и се опитваме да разберем какво означава това за нас", сподели Джейда Пинкет Смит в отделно интервю за сп. People.  

Джейда Пинкет и Уил Смит се запознават през 1994 г. на снимачната площадка на сериала "Принцът от Бел Еър", където участват заедно. По това време актьорът все още е женен за първата си съпруга Шери Зампино, от която е най-големият му син Трей.

От брака си Джейда и Уил имат две деца - Джейдън и Уилоу. 

Последвайте ни и в google news бутон