Медия без
политическа реклама

Синовете на Ленън и Маккартни записаха обща песен

17 Апр. 2024
Инстаграм на Шон Оно Ленън
Синовете на легендите от "Бийтълс" са приятели.

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън издават съвместен сингъл за пръв път, предаде Си Ен Ен. Записаната от тях песен е озаглавена Primrose Hill. Новината за пръв път бе обявена от Джеймс Маккартни в социалната мрежа "Инстаграм".

"Primrose Hill е тук! Днес съм толкова развълнуван да споделя най-новата си песен, написана в съавторство с моя добър приятел Шон Оно Ленън. С издаването й сякаш наистина започваме да работим и съм много щастлив, че ще продължа да споделям музика с вас", написа 46-годишният Джеймс. Той е син на бившия "бийтълс" Пол и първата му съпруга Линда Маккартни.

48-годишният Шон пък е единственият син на Джон Ленън и Йоко Оно. И двамата музиканти са родени през 70-те години, след разпадането на "Бийтълс". Джон Ленън бе убит през 1980 г., оставяйки сина си сирак на 5-годишна възраст. Певецът има и по-голям син - Джулиан, от първата си съпруга Синтия.

Пол Маккартни, който ще навърши 82 години  през юни, все още се занимава с музика и концертира на сцена. Той има пет деца - четири дъщери и един син. Най-известна сред тях е дизайнерката Стела Маккартни.

Написана и композирана от синовете на двете легенди, акустичната песен в ретро стил напомня за именитите им бащи от ливърпулската четворка. Тя е кръстена на лондонския парк "Примроуз Хил". Около парка се намира и жилищен квартал, кръстен също "Примроуз Хил", който не е чужд на богатите и известните. През 90-те години на миналия век в него се заселват множество звезди сред които Джуд Лоу, Лиъм Галахър и Кейт Мос.

Една от по-големите сестри на Маккартни младши - Мери, е професионален фотограф. За промотиране на песента тя заснема кратки клипове на брат си, който свири на пианото си. 

Provided to YouTube by IngroovesPrimrose Hill · James McCartneyPrimrose Hill℗ 2024 James McCartneyReleased on: 2024-04-12Composer, Writer: James McCartneyCom...

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?