Медия без
политическа реклама

Midalidare Rock 2024 пусна 1000 билета "на зелено"

До 10 дни фестивалът ще обяви първите гостуващи звезди

07 Окт. 2023
Фестивалът се провежда с успех вече три лета.
Сега
Фестивалът се провежда с успех вече три лета.

Фестивалът Midalidare Rock In The Wine Valley се готви за своето четвърто издание. През 2024-а година той ще се проведе във втория уикенд на юли - 12-и (петък) до 14-и (неделя). В продажба вече са и 1000 билета "на зелено", с цена от 140 лева, които важат за вход до всичките три вечери на фестивала. След изчерпването им ще бъдат пуснати пропуски на по-висока цена, а тя ще се промени още веднъж и след обявяването на първия хедлайнер.

Фестивалът край чирпанското село Могилово се е провел три пъти досега, като през юли тази година срещу феновете с групи като "Скорпиънс", "Хелоуин", "Юръп, "Епика", Blind Guardian, Lacuna Coil. През 2022 г. пък сред гостите бяха "Джудас Прийст", Avantasia, Within Temptation, Ugly Kid Joe и др. 

"На последното издание посрещнахме над 45 000 души в трите дни. Тази публика ни дава увереност, да продължим с всяко следващо издание да предлагаме на хората по - пълноценно изживяване и положителни фестивални емоции в долината на виното. Надяваме се да можем да обявим първия ни хедлайнер за 2024-а до 10 дни", споделят от организаторите на рок фестивала в Долината на виното.

По време на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 отново се планират множество активности като срещи с групите, забавления за деца, спортни турнири, вино дегустации и др.

Както в предишните издания на фестивала, и сега деца до 12-годишна възраст, придружавани от родителите си, ще могат да влизат без билет. 

Последвайте ни и в google news бутон