facebook
twitter

Култура

Лили Иванова обяви 12 нови концерта

Неуморната прима на българската естрада ще обиколи страната и тази година
4254
Лили Иванова на сцената на НДК през 2018 г.

И в деветото си десетилетие неуморната Лили Иванова продължава да концертира активно. След като в края на 2018 г. ветеранката на българската естрада изнесе в три поредни вечери три напълно разпродадени спектакъла в зала 1 на НДК, още идния месец тя започва нова концертна обиколка на страната. 

Най-големите спортни зали във Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен и Хасково, летният театър във Варна и Античният театър в Пловдив ще бъдат сцена за Лили Иванова и нейния екип тази година. Публиката в София отново ще има шанс да я слуша три пъти - на 21 юни ще се състои нейната изява на открито в ресторант "Лебед", Панчарево, а на 8 и 9 декември тя ще излезе в две последователни вечери на голямата сцена на НДК. 

Концертите започват на 29 март в Търново, ДКС "Васил Левски", а ден по-късно Лили е в Габрово, където ще пее в спортна зала "Орловец". На 8 април певицата ще е в Гоце Делчев, на 16-и и 17-и - в Бургас и Ямбол. На 8 май е концертът в "Арена Шумен", а на 1 юни хасковлии ще слушат певицата в спортна зала "Дружба". На 17 септември е концертът в Европейската столица на културата 2019, Пловдив. Билетите за всички концерти се продават в мрежата на "Ивентим". 

Лили Иванова, родена в град Кубрат на 24 април 1939 г. (според официалните биографии), е без прецедент в българската популярна музика. От 1961 г. тя развива непрекъсната концертна и звукозаписна дейност. Примата на българската естрада има издадени над 40 дългосвирещи албума, а сътрудничествата и концертите й са безброй. 

Ключови думи:

Лили Иванова, концерти
3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

45 г. "Хемус", 80 г. Лили Иванова

25.04.2019

1237
Скулптурата „Заек“ стана най-скъпото произведение на жив творец

16.05.2019

1930 20
Джон Карпентър взе приза „Златна карета” в Кан

16.05.2019

357

Коментари

ДЖОМАГА
снимка на ДЖОМАГА

за мен е некадърна певачка.👎

Джиджи

за мен е некадърна певачка.

Най–добрата поп или естрадна певица – не знам как точно да я нарека, която някога сме имали ❗️❗️❗️

 

Единствена по рода си. Да е жива и здрава! 👏

Blagoy Blagoeff

ЛИЛИ ИВАНОВА- Незная как да почна?...Трудно намирам думите с който бих я описал .Невероятна Страхотна ,Уникална, Феноменална ....дисциплина труд , вкус, модерно звучене на песните, хъс и много други.....Само мога да Благодаря на Бог, че я имаме...Тя е моята гордост на мен и на Моя народ ! На моята родина България ! Бъди ми жива, здрава и Бог да ти дава Здраве и Дълголетие ....

Ти си Невероятна ! Обичам те! 

  -Бях на твой концерт в зала 1 на НДК на 26.10.2017г пристигнах с полет от Мюнхен само за да те видя И бъда на концерта ти ../тъй като живея в Германия/.

И тази година отново ще дойда, Само заради теб да се насладят на ангелският глас който е в крехкото изваяно човешко тяло но с божия частица вътре. Обичам те Лили . Ще ме познаеш на твоя концерт,ще ти подаря 101 рози, специално ще ги донеса от Германия за теб . Очаквам концерта в НДК с нетърпение! Успех на турнето и Бог да е с теб и с всички нас твоята публика.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×