Медия без
политическа реклама

Лили Иванова обяви 12 нови концерта

Неуморната прима на българската естрада ще обиколи страната и тази година

Лили Иванова на сцената на НДК през 2018 г.

И в деветото си десетилетие неуморната Лили Иванова продължава да концертира активно. След като в края на 2018 г. ветеранката на българската естрада изнесе в три поредни вечери три напълно разпродадени спектакъла в зала 1 на НДК, още идния месец тя започва нова концертна обиколка на страната. 

Най-големите спортни зали във Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен и Хасково, летният театър във Варна и Античният театър в Пловдив ще бъдат сцена за Лили Иванова и нейния екип тази година. Публиката в София отново ще има шанс да я слуша три пъти - на 21 юни ще се състои нейната изява на открито в ресторант "Лебед", Панчарево, а на 8 и 9 декември тя ще излезе в две последователни вечери на голямата сцена на НДК. 

Концертите започват на 29 март в Търново, ДКС "Васил Левски", а ден по-късно Лили е в Габрово, където ще пее в спортна зала "Орловец". На 8 април певицата ще е в Гоце Делчев, на 16-и и 17-и - в Бургас и Ямбол. На 8 май е концертът в "Арена Шумен", а на 1 юни хасковлии ще слушат певицата в спортна зала "Дружба". На 17 септември е концертът в Европейската столица на културата 2019, Пловдив. Билетите за всички концерти се продават в мрежата на "Ивентим". 

Лили Иванова, родена в град Кубрат на 24 април 1939 г. (според официалните биографии), е без прецедент в българската популярна музика. От 1961 г. тя развива непрекъсната концертна и звукозаписна дейност. Примата на българската естрада има издадени над 40 дългосвирещи албума, а сътрудничествата и концертите й са безброй. 

Ключови думи:

Лили Иванова, концерти

Още по темата