Медия без
политическа реклама

Джоли пратила папараци да я снимат „тайно“ с женения Брад Пит

Издателя на сп. Rolling Stone Ян Уенър разкрива в мемоарна книга тайните на холивудските звезди

10 Септ. 2022
ЕРА/БГНЕС

Анджелина Джоли поръчала на папараци къде и как да я „хванат“ на обща снимка с Брад Пит, докато той още бил женен за Дженифър Анистън. Това съобщава PageSix, позовавайки се на мемоарите на съоснователя и издател на сп. Rolling Stone Ян Уенър, които трябва да излязат на книжния пазар под заглавието Like a Rolling Stone на 13 септември. Онлайн медията публикува в аванс няколко пикантни истории за знаменитости, с които го е срещала легендарната му кариера – за Арнолд Шварценегер, Том Круз, Боб Дилън, Бет Мидлър, Пол Саймън и др., сред които е и тази за оповестяването на „Бранджелина“.

Кадърът бил направен в началото на романа между Джоли и Пит през 2005 г., когато той все още минавал за верен съпруг на Анистън. На фотографията прелюбодейците са увековечени заедно на плаж в Кения. Както твърди Уенър, който по онова време е собственик и на изданието Us Weekly, един от фотографите на редакцията получил информация за това къде те са на ваканция. Фотографът бил надлежно запознат не само с мястото на африканското крайбрежие, където са отседнали кинозвездите, но и с подробности от ежедневното им разписание. По думите му, осведомителят била самата Анджелина Джоли, която лично предложила къде и кога да я снимат „тайно“ с Брад Пит. До този момент предполагаемата нова двойка е генерирала доста слухове, но за извънекранната връзка между двама от най-красивите актьори в света все още няма никакво потвърждение черно на бяло. „Вече имахме снимка, имахме доказателства. Имахме световна сензация, дебюта на Бранджелина“, пише Уенър в книгата си.

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат за първи път през 2004 г. на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“ и тогава между тях се завързва любовен роман. Година по-късно Пит обявява раздялата си с Дженифър Анистън след петилетка съвместен живот.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата