Медия без
политическа реклама

Брайън Адамс се завръща за концерт в България през декември

Шоуто му навръх студентския празник ще бъде в зала "Арена София"

Брайън Адамс по време на турнето си Get up през 2016 г., което мина и през България
ЕПА/БГНЕС
Брайън Адамс по време на турнето си Get up през 2016 г., което мина и през България

Световноизвестният канадски изпълнител Брайън Адамс ще гостува за нов концерт в България. Събитието ще бъде на 8 декември т.г. в зала "Арена София" и е организирано от  Nucoast Concerts.

Именно в тази зала (б.ред. - тогава още "Арена Армеец") бе и последното до момента гостуване на Адамс в столицата - през октомври 2016 г. След това той пя в зала "Колодрума" в Пловдив - през ноември 2019 г. Предстоящият концерт ще му бъде четвърти в България, като първият бе през ноември 2006 г. в Зимния дворец в София. При всичките си гостувания канадецът затвърди реномето си на един от най-добрите изпълнители на живо в света.

Сега 63-годишният вече Брайън Адамс включва страната ни в световното си турне в So happy it hurts в подкрепа на едноименния му албум от 2022 г., който бе номиниран и за награда "Грами". Продукцията е създадена по време на пандемията от COVID-19, като той сам е записвал всичките 12 песни, свирейки на различни инструменти. От този албум набраха популярност песните On The Road, заглавната So Happy It Hurts, Kick Ass, Never Gonna Rain и Always Have, Always Will.

Очаква се те да прозвучат в София, заедно с големите му хитове Heaven, Summer of '69, Please Forgive Me, Run To You, Straight From the Heart, Everything I Do (I Do It For You), Cuts like a knife и др.

Билетите за концерта на Брайън Адамс на 8 декември влизат в продажба от утре в 10 ч. в мрежата на "Ивентима" за цялата страна. Цените ще са от 90 до 150 лв.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата