Quantcast

Медия без
политическа реклама

Брад Пит се появи с пола на червения килим

Облеклото му за премиерата на "Убийствен влак" предизвика ожесточени коментари в мрежите

21 Юли 2022
ЕПА/БГНЕС
Брад Пит в Берлин.

Брад Пит се появи, облечен в пола, на официалната премиера на новия си филм в Берлин. Нестандартното му облекло предизвика поляризирани реакции в социалните мрежи. 58-годишният носител на "Оскар" облече кафява ленена фуста за прожекцията на "Убийствен влак" заедно с кафяво сако, розова риза и кубинки, които разкриваха татуировките по босите му прасци. 

И докато облеклото му е трудно за преглъщане от по-консервативните, сайтът Insider отбелязва, че Пит носи поли поне от две десетилетия насам. През 2004 г. той изигра Ахил в "Троя", обут в кожена поличка и сандали. Тогава звездата каза в интервю пред "Вог": "До следващото лято мъжете ще носят поли. Това е моята прогноза и заявление." Тогава той отбеляза, че гръцките мъже са ходили традиционно в поли, а филмът по "Илиада" преследва реализъм. 

Експериментите на актьора с дамско облекло обаче датират от още по-рано - през 1999 г. той засне фотосесия за сп. Rolling Stone, в която облича няколко рокли. Днес, твърди той, изборът му е заради удобство. През репортер на премиерата на "Убийствен влак" Брад заяви, че така се бори с незапомнената жега в Германия.

Brad Pitt dons a skirt at the premiere of ‘Bullet Train' in Berlin, Germany. The 58-year-old actor rocks the knee-length skirt as he walks the red carpet alo...

"Точно когато си помислиш, че Брад Пит не би могъл да стане по-секси, той слага пола", подкрепи избора му драматургът и подкастър Мелани Тейт в Туитър. Американската журналистка Елиша Краус обаче е на противоположно мнение: "Който е убедил Брад Пит да носи пола, трябва да бъде набит с камшик."

Коментарите на почитатели в социалните медии варираха между "Брад Пит нормализира мъжете в поли на червения килим" до "Сигурно е загубил бас. Съжалявам, Брад, но изглеждаш малко куку."

"Мъже в поли. Да, този свят е свършен, приключен", отчайва се @b_the_myth. Други пък отбелязаха, че популярният актьор се опитва да подражава на млади звезди като Хари Стайлс, които не робуват на половите ограничения в облеклото, допълва "Нюзуик". 

"Убийствен влак" излиза по кината в България и по света на 5 август. В екшъна на режисьора Дейвид Лийч, където си партнира със Сандра Бълок, Бед Бъни и Арън Тейлър-Джонсън, Пит е един от петима наемни убийци, които се оказват заедно на борда на високоскоростен влак в Токио.

Още по темата