Медия без
политическа реклама

11 млади мъже говорят без задръжки за любовта според Яна Борисова

Талантливи пробиващи актьори са "Нощните Рицари" в нов театрален пърформанс

30 Май 2023
НощнитеРицари на Яна Борисова
НощнитеРицари на Яна Борисова

Най-новият театрален пърформанс на Яна Борисова – „НощнитеРицари“ (авторката го изписва слято), ще има премиера на 5 юни в Sofia Live Club. След огромния интерес към спектакъла „за любовта…“ един от най-успешните не само у нас съвременни европейски драматурзи събира на една сцена 11 млади мъже актьори, които ще „влязат“ в нейни нови текстове на фона на музиката на маестро Милен Кукошаров .

С проекта „НощнитеРицари“ Яна Борисова дава възможност на обещаващи прохождащи таланти да покажат актьорските си способности. Под прожекторите на 5 юни ще излязат Александър Евгениев, Владислав Стоименов, Спартак Панталеев, Кристиян Негалов, Георги А. Богданов, Кирил Недков и Петър Петров-Перо, а в пърформанса специално ще се включат и техните известни колеги Александър Сано, Христо Петков, Петър Антонов и Филип Буков. „НощнитеРицари“ са пазители на нощта – времето, когато всичко забранено е позволено и всичко неизказано може да се изрече. Това са гласове, които разцепват мрака и говорят за любов. Брутално, откровено, без цензура и без задръжки.

„Благодарение на НощнитеРицари всички можем да отворим сетивата си за огромното емоционално море, наречено любов…или влюбване. Това е моята голяма страст, моята голяма тема като автор, която аз винаги ще следвам, а тя винаги ще ми предстои. Любовта е свързана с оцеляването, с вдъхновението от живеенето, с дишането, с радостта и с концепцията за щастие. Тя е сериозна работа и не е за всеки. Това е може би единствената безпогрешна формула,  досега спасявала човечеството. Огромна стихия с размери и сила без аналог. Която единствена превръща хората в богове и обратното! И както казва един мой много скъп човек: никой не може да се изложи, когато става дума за любов“, споделя авторът Яна Борисова.

Фотосесията и видеоклиповете към представлението са работа на фотографа Миряна Сливенска и оператора Ангел Генков. Продуцент на спектакъла е „Арт Билет“.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?